Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:38

Υπόθεση Ναρκωτικών: Προφυλακίστηκαν οι 3 από τους 4 που απολογήθηκαν σήμερα

Προφυλακιστέοι (προσωρινά κρατούμενοι) κρίθηκαν οι 3 από τους 4 που οδηγήθηκαν σήμερα στο γραφείο του Ανακριτή Πρέβεζας για την υπόθεση ναρκωτικών, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της πόλης.

Συγκεκριμένα σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί οδηγήθηκε ο πρώτος από τους τελευταίους 4 κατηγορούμενους για την υπόθεση των ναρκωτικών, όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 3 οδηγήθηκαν ένας-ένας στο γραφείο του Ανακριτή με συνοδεία αυστηρής αστυνομικής δύναμης.

Αφού απολογήθηκαν και οι τρεις, η απόφαση ήταν να προφυλακιστούν μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν όλους όσους κρίθηκαν προφυλακιστέοι είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, χρήματα από παράνομες δραστηριότητες, κατηγορίες όλες σε βαθμό κακουργήματος.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία οι 3 τελευταίοι μάλιστα αποτελούσαν τον βασικό πυρήνα της οργάνωσης, με τον έναν να είναι ο αρχηγός της ομάδας

Έτσι στο σύνολο των 11 συλληφθέντων κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι 4, όπου θα οδηγηθούν προσωρινά στις δικαστικές φυλακές.

Για τους υπόλοιπους 7 εκ των οποίων και δύο γυναίκες, στους 5 έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οι δύο (μία γυναίκα) σε βαθμό πλημμελήματος.

Προηγούμενο Άρθρο

Καλοκαιρινά ταξίδια πολιτισμού στις έναστρες νύχτες της πόλης

Επόμενο Άρθρο

Ξυλόφουρνος Caterina’s: Η απόλυτη γεύση του ψωμιού και δεκάδων άλλων λιχουδιών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...