Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 15:29

Υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή και το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ_ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ο Αντώνης Ζήσης

Το ΠΑΣΟΚ ήρθε το 1974, με πρώτο, μεταξύ ίσων τον Ανδρέα Παπανδρέου, διεκδίκησε και κατέκτησε ως Κίνημα πλουραλιστικό και βαθιά Δημοκρατικό, τον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, της Σοσιαλδημοκρατίας, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Κεντροαριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια που κυβέρνησε την χώρα, ως Κίνημα πολιτεύτηκε με γνώμονα την ευημερία όλων των πολιτών και τα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα είναι ορατά και αποδεκτά από τον Ελληνικό λαό και η διακυβέρνηση του άφησε ωφέλημα δήματα, δήματα ανεξίτηλα.

Ένας από τους στόχους του ήταν ο απεγκλωβισμός του Έλληνα/ιδας από δογματικές αντιλήψεις.

Η οικονομική κρίση, απότοκο της άφρονας καραμανλικής διακυβέρνησης, το βρήκε στην διακυβέρνηση της Χώρας, την οποία εν γνώση τους εγκατέλειψε η παρέα του Κώστα Καραμανλή, μας και ανέλαβε το βαρύ φορτίο διάσωσης της χώρας από την καταστροφή. Ο τότε Πρόεδρος του και Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που με ανιδιοτέλεια και προς σωτηρία της χώρας, επειδή με την πολιτική του πήρε μέτρα, που αντιστρατεύτηκαν τα συμφέροντα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, πολεμήθηκε άγρια, λοιδορήθηκε από όλα τα σημεία του ορίζοντα, ακόμη και από εσωτερικούς του αντιπάλους, που του χρέωσαν την κρίση και ανατράπηκε. 13 χρόνια μετά, αφού ο ελληνικός λαός πλήρωσε άγρια την οικονομική κρίση και εξακολουθεί να πληρώνει ακόμη, η πολιτική τάξη, έχει εν μέρη αποκατασταθεί και ο ελληνικός λαός, αρχίζει και καταλαβαίνει τα αίτια και τα αιτιατά που οδήγησαν τον ελληνικό λαό να πληρώσει και πληρώνει ακόμη τα τραγικά λάθη της καραμανλικής περιόδου 2004-2009. Το ΠΑΣΟΚ, που ανέλαβε τη διάσωση της χώρας και τόσο πολύ συκοφαντήθηκε από την δεξιά και την δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαταστά τη σχέση του με τον ελληνικό λαό, πολύ περισσότερο μετά την εκλογή του νέου μας Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Στις 8 Μαΐου 2022 μετά από 13 χρόνια επανέρχεται οργανωτικά δυναμικά, στήνοντας κάλπες παντού ανά την Ελλάδα καλώντας τα μέλη του να αποφασίσουν δια της ψήφου των την ανάδειξη νέων οργάνων σε όλο την κομματική του δομή και την επαναφορά του ονόματος του (ΠΑΣΟΚ) ή όχι. Ζητά από τα μέλη του μια νέα προσπάθεια αυτό- οργάνωσης, ψηφίζοντας, Νομαρχιακές Επιτροπές, Συντονιστικές Επιτροπές των τοπικών οργανώσεων, και επιλογή συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του Κινήματος. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών είναι μεγάλο, η επιθυμία των είναι μεγάλη να φέρουν ξανά με την ψήφο των τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν. Με σεβασμό και συντροφικότητα, δώστε την εμπιστοσύνη σας στην ευγενή φιλοδοξία προσφοράς στα κοινά των στελεχών μας, δώστε τους την δύναμη στις κάλπες της 8ης Μαΐου 2022.

Πιστός στις αρχές μου, στις αρχές που μου εμφύτευσε όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, που ήμουν πάντα δίπλα του, στα εύκολα και τα δύσκολα, χωρίς συμβιβασμούς και οπισθοδρομήσεις, εκεί, δίνοντας τον αγώνα, όταν πολλοί δείλιασαν ή αλλαξοπίστησαν και μετά από προτροπή πολλών φίλων που με έπεισαν, πέραν της δικής μου επιθυμίας, να συμμετάσχω στο νέο νικηφόρο πολιτικό και οργανωτικό ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ή όπως διαφορετικά αποφασίσουμε με την ψήφο μας να ονομάζεται.

Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 8 Μαϊου 2022, για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματος!

Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με συνέπεια για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης στο Νομό Πρέβεζας και όλοι μαζί θα παλέψουμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες στις 8 του Μάη, προκειμένου να αποτελέσουμε τη βάση για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου και της παράταξης μας και για τις επερχόμενες νικηφόρες μάχες των εκλογικών διαδικασιών σε τοπικό, περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Έφτασε η ώρα το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να πάρει τη θέση που του αξίζει!

Θα νικήσουμε.

Αντώνης Ζήσης.

Υποψήφιος Σύνεδρος και για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αιδηψός: Βίντεο σοκ – Άντρας δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Βανδαλισμούς και ζημιές του γλυπτού “Σέρφερ” στην παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...