Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 8:24

Υποψήφιος στον ”δήμος της καρδιάς μας” ο Βαγγέλης Ντάνος

Ο Ευάγγελος Ντάνος του Γεώργιου και της Μαρίας δηλώνει παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στον συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου ”δήμος της καρδιάς μας”.

Ο πατέρας του Ντάνος Γεώργιος με καταγωγή από το Τσαγκαρόπουλο Πρεβέζης  εργάσθηκε ως δάσκαλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας  και η μητέρα του  Μαρία (Μαριάνθη) Νταλαγιάννη με καταγωγή από την Κρανέα Πρεβέζης υπήρξε Διευθύντρια του 2ου Παιδικού Σταθμού Πρέβεζας, όπου έμειναν μέχρι και τη συνταξιοδότηση τους.

Μεγαλωμένος λοιπόν από εκπαιδευτικούς, με  τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2002 εισήχθη με υποτροφία (από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) με έναν από τους υψηλότερους βαθμούς εισαγωγής την ακαδημαϊκή χρονιά 2002)  στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Ηπείρου από την οποία αποφοίτησε το 2007.

Έκτοτε έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του, αλλά και το βιογραφικό του σημείωμα με ένα Μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστήμων, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τίτλο ”Λογιστική, Χρηματοοικονομική και Διοικητική των Επιχειρήσεων με ειδίκευση, Διοικητική των Επιχειρήσεων” και εντός του 2023 θα είναι κάτοχος ακόμη ενός πτυχίου από το  Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική Γλώσσα και είναι κάτοχος  Proficiency με άδεια διδασκαλίας, ενώ έχει γνώση και της Ιταλικής Γλώσσας, ενώ είναι καθηγητής στο Δημόσιο ΙΕΚ ως οικονομολόγος.

Ο ίδιος δηλώνει με μήνυμά του:

Έχω εργαστεί σε νεαρή ηλικία για κάποια χρόνια στο χώρο της εστίασης , έχω ασκήσει  το ελεύθερο επάγγελμα ως  Δύτης για 2 έτη , εργάστηκα επί σειρά ετών ως Διευθύνων σε Γραφείο Ιδιωτικών Συμβούλων Εργασίας και υπήρξα  Καθηγητής Οικονομικών μαθημάτων στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πρέβεζας.

Λίγο πριν τα 40 μου λοιπόν, νιώθοντας πλέον σωστά καταρτισμένος, πιο ώριμος και έτοιμος από ποτέ ώστε να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέχρι σήμερα, μου δίνεται η ευκαιρία να αναλάβω έναν σπουδαίο ρόλο, αυτόν της ενασχόλησης με τα κοινά.
Όσο μεγάλη είναι η αγάπη μου για τη θάλασσα, για όσους με γνωρίζουν, άλλο τόσο και ακόμη μεγαλύτερη είναι και η αγάπη μου για την Πρέβεζα στην οποία μεγάλωσα, λάτρεψα και δεν εγκατέλειψα ποτέ αποφασίζοντας συνειδητά όλες μου οι σπουδές αλλά και η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση να είναι αποκλειστικά και μόνο σε αυτή.
Τάσσομαι υπέρ της άποψης ότι η αλλαγή πρέπει να ξεκινάει πρωτίστως τοπικά και να επεκτείνεται προς τα έξω, έτσι με χαρά αλλά και έντονο το αίσθημα της ευθύνης, δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Νικόλαου Γεωργάκου  να είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.
Θεωρώ απαραίτητο για έναν τόπο να έχουν λόγο και νέα μυαλά με νέες ιδέες οι οποίες θα υλοποιηθούν αφήνοντας μια παρακαταθήκη στις ακόμη νεότερες μελλοντικές γενεές.
Το κοινό καλό είναι ευθύνη όλων μας ατομικά αλλά και ομαδικά, είναι στο χέρι μας λοιπόν εάν θέλουμε όχι μόνο να αποκαλούμε την πόλη μας, στολίδι του Ιονίου, αλλά να συνεχίσουμε να την κάνουμε κιόλας, γιατί αυτό είναι.

Προηγούμενο Άρθρο

Θέατρο Κασσώπης: «Το χάσμα της Κασσώπης» από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά στον Έβρο: Καίει για 11η ημέρα το πύρινο μέτωπο – Συνεχείς αναζωπυρώσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...