Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 1:11

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” και το Γιώργο Νίτσα ο Νίκος Ιωάννου

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό, αναπτύσσοντας πλέον δυναμική “καθαρής νίκης” στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο γεωπόνος Νίκος Ιωάννου, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λούρο θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα”, με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Παράλληλα θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού της παράταξης για τον πρωτογενή τομέα και τα χωριά, όπου η “Ανάπτυξη Τώρα” δίνει μεγάλη βάση και σημασία.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Νίκος Ιωάννου αναφέρει: “Η ενασχόληση με τα κοινά πιστεύω είναι υποχρέωση κάθε πολίτη. Ειδικά σήμερα που τα προβλήματα είναι πολλά, επιβάλλεται να δώσουμε τη μάχη μας ενάντια αυτών. Η εμπλοκή των κομμάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αλλοιώσει το ρόλο της, δεν εξυπηρετεί τον πολίτη αλλά τους “δικούς μας”. Η συμμετοχή μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα”, έχει σκοπό να δημιουργήσουμε μια άλλη δημοτική αρχή, ελεύθερη από συμφέροντα με στόχο τον πολίτη και τις ανάγκες του. Τοπικές κοινότητες με ίσα δικαιώματα με την πόλη. Να αγωνιστούμε ενάντια στην ερήμωση των χωριών. Ασφάλεια, υγεία και παιδεία για όλους τους δημότες. Αυτή είναι η υπόσχεση μας, για το Δήμο μας”.

Ο Νικόλαος Ευαγγέλου Ιωάννου γεννήθηκε στο Λούρο το 1965.

Σπούδασε την επιστήμη της Γεωπονίας στο Α.Π.Θ.

Έχει εργαστεί στον πρωτογενή τομέα, σε θέσεις ευθύνης στις εταιρείες ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΔΩΔΩΝΗ Α Ε, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στον επαγγελματικό του χώρο, είναι συνιδρυτής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων, από το 2006 έως και σήμερα.

Με τα κοινά ασχολείται από το 1994 σαν κοινοτικός σύμβουλος με πρόεδρο τον κ. Ζιάκα στην κοινότητα Λούρου και κατόπιν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 1998 με  υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κωτσαντήκαι το 2014 με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κλάπα.

Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2010 με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Αργύρη.

Διετέλεσε και γραμματέας της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ Λούρου.

Υπηρέτησε ως άμισθο μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Πρέβεζας από το 2010 έως το 2012.

Είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Λούρου.

Είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ζει μόνιμα στον Λούρο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Με ιδιαίτερες προσωπικότητες του Ελληνικού μπάσκετ θα διεξαχθεί και φέτος το τουρνουά 3on3 στη Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Άλκης Καμπανός: Ένοχοι ομόφωνα και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...