Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 6:50

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” θα είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος του κ. Μπαϊλη ο Πανταζής Νικόλαος

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Πανταζής Νικόλαος ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης σχετικά με την καθημερινότητα και τον πρωτογενή τομέα.

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Λούρο Πρέβεζας, δραστηριοποιείται στον αγροκτηνοτροφικό τομέα.

Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και παράλληλα έχει πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς υπηρέτησε τόσο τον Δήμο Λούρου όσο και τον Δήμο Πρέβεζας από θέσεις ευθύνης,με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας. Για 12 χρόνια υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση  2 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος και 1 τετραετία πρόεδρος της κοινότητας Λούρου με Δήμαρχο τον κ. Μπαϊλη.

  • Υπηρέτησε τον Δήμο Πρέβεζας από τη θέση του αντιδημάρχου για δύο χρόνια, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη μέριμνα για την καθαριότητα, ύδρευση, φωτισμός και αγροτική οδοποιία.
  • Υπηρέτησε στον πρώην Δήμο Λούρου από τη θέση του αντιδημάρχου για δύο χρόνια,
  • Υπηρέτησε ως Πρόεδρος κοινότητας Λούρου επί τέσσερα χρόνια.
  • Έχει διατελέσει επί οκτώ συναπτά έτη Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού
  • Διετέλεσε και σύμβουλος του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) επί τέσσερα χρόνια στο παρελθόν.

Σε δήλωσή του ο Νίκος αναφέρει:

Ζω στον Λούρο  της Πρέβεζας από τα παιδικά μου χρόνια και αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπός της αυτοδιοίκησης που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη του για τον τόπο μας. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, έχει όραμα, είναι αυθεντικός  και έχει μεγάλη διάθεση προσφοράς.

Έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον τόπο μου και με δική μου επιλογή δεν ήμουν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές δίνοντας την σκυτάλη σε άλλους συνδημότες μου.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση αντί να πάει προς το καλύτερο όλο και χειροτερεύει  για τον Λούρο τα χωριά μας και όλο τον δήμο μας.Έχω σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να δω τον τόπο μας  που τόσο αγαπάμε να αναπτύσσεται, να ομορφαίνει και να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα αποτελέσουν κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να παραμείνουν μόνιμοι κάτοικοι αυτού του πανέμορφου  τόπου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι έχει έρθει η ώρα άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους και το έχουν δείξει διαχρονικά  να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και σχεδιασμό.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Ο Νίκος είναι ένας έμπειρος άνθρωπος στην αυτοδιοίκηση, η προσφορά του είναι γνωστή ιδιαίτερα στην περιοχή του Λούρου.  θα βοηθήσει την παράταξή μας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό σχετικά με την καθημερινότητα και τον πρωτογενή τομέα.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

3ος αγώνας Θεσπρωτικού – Τρέχουμε για τον αυτισμό

Επόμενο Άρθρο

Παράσταση στο Κάστρο της Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...