Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 6:37

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Ορέστης Βαγγέλης

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Ορέστης Βαγγέλης ο οποίος είναι  Πυροσβέστης.

Ο  Ορέστης Βαγγέλης με καταγωγή από το Συρράκο, γεννήθηκε μεγάλωσε και διαμένει στην Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σπυράκου, η οποία εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και με την οποία έχουν αποκτήσει  2 παιδιά 10 κ 8 ετών. Είναι ένας άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα:

Με την επαγγελματική του ιδιότητα ως Πυροσβέστης και υπηρετώντας στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας έχει εκλεγεί για δύο διετίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικαλιστικού Οργάνου της Ένωσης Πυροσβεστών  Ηπείρου.

Έχει διατελέσει πρόεδρος κ μέλος του Συλλόγου γονέων κ κηδεμόνων στο Δημοτικό σχολείο Νέας Σινώπης.

Η έντονη και ενεργητική του κοινωνική δραστηριότητα αποδεικνύεται και από την αξιοσημείωτη πολιτιστική του δράση, με την συμμετοχή του σε πολλές δραστηριότητες του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, καθώς επίσης και του Συλλόγου Αμισός της Ν. Σαμψούντας Πρέβεζας.

Είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Αιμοδοτών Νέας Σαμψούντας.

Ήταν και είναι τη παρούσα στιγμή ποδοσφαιριστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας τηςΝέας Σαμψούντας.

Ο Ορέστης  δήλωσε : Με ανεξάντλητη αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλή του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Κύριο μέλημά μου και σκοπός μου είναι η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά. Πιστεύω ότι η οργανωμένη δομή και δράση της πολιτικής προστασίας του δήμου πρέπει να αποτελεί βαρόμετρο και εχέγγυο με ανάληψη ενός σχεδίου δράσης που θα πρέπει να καταλήγει σε έργα που θα ενισχύουν και θα θωρακίζουν τον πολίτη, την περιουσία του και τον φυσικό μας πλούτο από κάθε κατηγορία κινδύνου. Παράλληλα θα πρέπει να δοθεί βάση και στον πρωτογενή τομέα, η ανάπτυξη του οποίου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου μας, καθώς η Πρέβεζα, σε ένα σημαντικό ποσοστό, απαρτίζεται από χωριά, στα οποία η κύρια δραστηριότητα είναι συνυφασμένη με αυτόν τον τομέα. Στόχος μου επίσης είναι η ανάπτυξη εκείνων των υποδομών και συνθηκών, που θα αποτελέσουν κίνητρο για την νέα γενιά να παραμείνει στον ευλογημένο αυτό τόπο και στα χωριά μας που ερημώνουν.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο του καθήκοντος λόγω του επαγγέλματος του και καταξιωμένο στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας εξαιτίας της έντονης συνδικαλιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας του.

Ο Ορέστης θα σταθεί αρωγός και συμμέτοχος στην οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του .

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον Ορέστη να αναλάβουν τις τύχες του τόπου με ανιδιοτέλεια, ήθος και σεβασμό προς τους συνδημότες μας.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης , φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Ορέστη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Η Έλλη Γκάνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Επόμενο Άρθρο

Τo σχέδιο Ριζόπουλου να γίνουν τα Ζαγοροχώρια ΕΝΑ (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

“Ανάπτυξη Τώρα”: Απαιτούνται από τη δημοτική αρχή πρωτοβουλίες από… χθες για την προστασία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Πρέβεζας”

Η πρόσφατη δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κου Τριαντάφυλλου […]