Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 8:35

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Ροπόκης Ευάγγελος

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Ροπόκη Ευάγγελο δημοτικό σύμβουλό και επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή”. Η  προγραμματική σύγκλιση και συνεργασία των δύο παρατάξεών μας “Ανάπτυξη Τώρα” και “Δημοτική Ανατροπή”  προχωράει στο επόμενο βήμα της συνεργασίας με την παρουσίας στελεχών της παράταξης  ως υποψήφιοι σύμβουλοι.

Ο Βαγγέλης είναι ένας προσιτός λαϊκός άνθρωπος και ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. Είναι λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γνωστός για την προσφορά του στα κοινά επί σειρά ετών, καθώς εκλέγεται ανάμεσα στους πρώτους ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει υπηρετήσει επάξια τον δήμο από καίριες θέσεις ανταποκρινόμενος στα καθήκοντά του με ζήλο κι αφοσίωση για το κοινό καλό:

Έχει διατελέσει:

  • Αντιδήμαρχος Δήμου Πρέβεζας
  • Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
  • Μέλος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίου Ελλάδος
  • Μέλος στο Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας
  • Μέλος στο Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΦΟΣΔΑ) επί σειρά ετών.
  • Πρόεδρος του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Ο Βαγγέλης  είναι ένας έμπειρος άνθρωπος στην αυτοδιοίκηση, η προσφορά του είναι γνωστή.  θα βοηθήσει την παράταξή μας σε πολλούς τομείς.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Μέρος των εσόδων των καταστημάτων της “Λευκής Νύχτας” θα διατεθούν στις πυρόπληκτες περιοχές

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Ηλίας Ντάγκας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...