Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 12:59

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Μάριος Κοτζαμουράτογλου

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Κοτζαμουράτογλου Μάριος, Πυροσβέστης.

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στην Νικόπολη Πρέβεζας, είναι έγγαμος με 2 παιδιά και έχει διατελέσει

Αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας

Γραμματέας Συμβασιούχων πυροσβεστών Ηπείρου

Πρόεδρος του κυνηγητικού συλλόγου  Πρέβεζας

Μέλος τοπικής κοινότητας Νικοπόλεως

Ενώ σήμερα είναι Ταμίας στην Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου

Ο Κοτζαμουράτογλου Μάριος δήλωσε:

Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πρέβεζας με τον συνδυασμό του κ. Νίτσα αφού το όραμα του για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Όσοι αγαπάμε αληθινά την όμορφη Πρέβεζα δεν μπορούμε στεκόμαστε παθητικά και μοιρολατρικά .

Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις.

Η Πρέβεζα πρέπει να  πιάσει το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και να μπει εκ νέου σε τροχιά ανάπτυξης.

Σκοπός μου είναι με την συμμετοχή μου στα κοινά να προσπαθήσω να βάλω την πόλη μας στο δρόμο που της αξίζει. Γιατί ο Δήμος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες!

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να υλοποιήσω συντεταγμένα τις προσδοκίες μου για τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας, μέσα από την καθημερινή προσπάθεια και τον αγώνα που είμαι πρόθυμος να κάνω.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: Ο Μάριος  είναι ένας έμπειρος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, η διάθεση προσφοράς του είναι γνωστή και πιστεύω ότι θα συμβάλει αρκετά στην διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης μαζί με τους συνεργάτες μας σχετικά με την πολιτική προστασία του δήμου μας. Η πολιτική προστασία του δήμου μας θα στελεχωθεί με έμπειρα και ικανά άτομα.

Ο στόχος   συγκρότησης ενός  εξαιρετικού και  ποιοτικού  ψηφοδελτίου που είναι σε πορεία νίκης και  θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο ολοκληρώνεται και θα παρουσιαστεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο πρόεδρος του Μύτικα Γιώργος Νόβας

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2023)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...