Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 1:22

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ο Αποστόλης Χρηστάκης του Φίλιππα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει πως ο Χρηστάκης Απόστολος με καταγωγή από την Καστροσυκιά της δημοτικής ενότητας Ζαλόγγου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.

Η ένταξη του Αποστόλη  στην “Ανάπτυξη Τώρα” με αυξημένες αρμοδιότητες σχετικά με τις πολιτικές της τουριστικής ανάπτυξης, της εστίασης και  της άρρηκτης διασύνδεσης με τον πρωτογενή τομέα εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό της παράταξης μας.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα,  με καταγραφή όλων των ζητημάτων, με προτάσεις και με παρεμβάσεις  επιδιώκουμε να γίνει  η Πρέβεζα τόπος ελκυστικός για κάθε επισκέπτη.

Σε σύντομη δήλωσή του ο  Αποστόλης αναφέρει:

“Ως ενεργός πολίτης, ελεύθερος  επαγγελματίας στην εστίαση και στον πρωτογενή τομέα,   τοπικός σύμβουλος Καναλίου – Καστροσυκιάς, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καστροσυκιάς   και δημότης Πρέβεζας,  πιστεύω πώς ήρθε η ώρα για την πραγματική πολιτική αλλαγή.

Μια αλλαγή η οποία θα έχει την προοπτική ανάπτυξης του τόπου, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την αλληλεγγύη, το σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ως τοπικός σύμβουλος βλέπω την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του δήμου, βλέπω και βιώνω την απαξίωση, την εγκατάλειψη του τόπου μας, την ανυπαρξία του δήμου Πρέβεζας σε ζητήματα καθημερινότητας και προοπτικής.

Συμπορεύομαι με την Ανάπτυξη Τώρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Νίτσα με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες του τόπου μου, τους αδύναμους συμπολίτες μας, τους νέους που απέμειναν  κρατώντας Θερμοπύλες για να μη ρημάξει η περιοχή μας, για όλους όσους προσπαθούν καθημερνά επενδύοντας στην δουλειά τους, για όλους όσους   θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο τόπο  για να ζεις. Για αυτούς που παλεύουν καθημερινά για μία αξιοπρεπή ποιότητα ζωής.

Ο κ. Νίτσας δήλωσε:  Ο Αποστόλης  θα δώσει και θα συμβάλει θετικά με την εμπειρία του, με την  διάθεση προσφοράς του, την τεκμηριωμένη  άποψή του για τα ζητήματα της περιοχής  και  του κλάδου  ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις  για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Αποστόλη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Επίδομα αδείας: Πότε πληρώνεται και πώς να το υπολογίσετε

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν αμέσως δύο άτομα για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Θερμή υποδοχή για τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Νίτσα στον Σκιαδά και σε Κοτσανόπουλο!!! Η πορεία νίκης συνεχίζεται!!

Συνάντηση με δημότες στο Σκιαδά πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας […]