Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 2:26

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Πολύκαρπος (Πάκης) Χαλκίδης

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται  πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην Παράταξη μας τον Πολύκαρπο Χαλκίδη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023.

Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο Κανάλι Πρέβεζας.

Είναι παντρεμένος  με την Νόβα- Κολιού  Πολυξένη και έχει  δύο κόρες.

Είναι ένας άνθρωπος με έντονη  επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα και ειδικότερα  έχει ξενοδοχειακή μονάδα στο Κανάλι.

Σημείο και άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι υπήρξε πρωτεργάτης και ιδρυτής της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας το έτος 2008.

Σήμερα είναι Πρόεδρος στην νέα ένωση ξενοδόχων νομού Πρέβεζας.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα άξιο εκπρόσωπο της τουριστικής προβολής όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και ολόκληρου του Νόμου Πρέβεζας καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις που αφορούν τον Τουρισμό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και επίσης μέσα από τις συνεντεύξεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει συμβάλλει στην προώθηση της τουριστικής ανάδειξης της περιοχής.

Ο Πολύκαρπός δήλωσε: Με  αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Νομός Πρέβεζας παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη στον τουριστικό τομέα και χρίζει ως επιτακτική ανάγκη να ασχοληθούν άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στον τουριστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό και ως βάση την επικοινωνιακή πολιτική και τις δημόσιες σχέσεις που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη και προβολή των τουριστικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.

Με αφοσίωση, ζήλο, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για την τουριστική ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη ένα άτομο καταξιωμένο στην κοινωνία μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο .

Ο Πολύκαρπός θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την έντονη δραστηριότητα του στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας.

Αποτελεί την ”φωνή” της προβολής στον τουριστικό τομέα όχι μόνο του Δήμου άλλα και ολόκληρου του Νομού, καθώς η ενασχόλησή του και οι γνώσεις του στον  κλάδο του τουρισμού είναι αδιαμφισβήτητες .

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον Πολύκαρπο να συμμετέχουν στην διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, ζωντάνια σεβασμό, αποφασιστικότητα  και έντονη δραστηριότητα  για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ”Ανάπτυξη τώρα” είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Πολύκαρπε .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Foppen

Επόμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν οι επαφές με την κοινωνία για την Δημοτική Παράταξη Νέο Ξεκίνημα – Συνεχίζουμε του Νίκου Ζαχαριά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...