Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 0:52

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Χρήστος Κασκάνης

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται και ενσωματώνει νέα πρόσωπα , συνδυάζοντας εμπειρία και νέο πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην  Παράταξη μας τον Χρήστο Κασκάνη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023 και είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Ο   Χρήστος  Κασκάνης  γεννήθηκε μεγάλωσε και διαμένει στον Βράχο Πρέβεζας. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδία.

Είναι ένας άνθρωπος  με εμπειρία στον χώρο της αυτοδιοίκησης καθώς διετέλεσε  Πρόεδρος στον Βράχο Πρέβεζας, έχει κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε προηγούμενες εκλογές. Στον επαγγελματικό του τομέα ασχολείται με τον χώρο της εστίασης καθώς διατηρεί εστιατόριο στο Βράχο, ένα μέρος που αποτελεί κατά την θερινή περίοδο χώρο προσέλκυσης πολλών εγχώριων και ξένων παραθεριστών συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής όπως και στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης και ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στην περιοχή του Βράχου.

Ο Χρήστος δήλωσε: Με  αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη καθώς στο πρόσωπο του κ. Νίτσα και της ανεξάρτητης παράταξης ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ στην οποία είναι επικεφαλής υπήρξε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων με κύριο γνώμονα και στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.

Ο όμορφος τόπος μας έχει ανάγκη από άτομα με όρεξη, ήθος και ενεργητικότητα που θα συμβάλλουν στην προώθηση και δημιουργία της πολυπόθητης ανάπτυξης και η Παράταξη στην οποία έχω την τιμή και την χαρά να κατέλθω στις επικείμενες εκλογές προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η ανατροπή του κατεστημένου με την είσοδο ενός νέου,  προοδευτικού, ανεξάρτητου σχήματος με κύριο γνώμονα τον Δημότη.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο  ενεργητικό και συνειδητοποιημένο με διάθεση προσφοράς για τον τόπο του.

Ο Χρήστος θα  μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και το κίνητρο του όντας ασχολούμενος με τον πρωτογενή τομέα και με τον χώρο της εστίασης  και την άρρηκτη διασύνδεση των δύο.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον  Χρήστο να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος σεβασμό,  ανιδιοτέλεια για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο και ποιοτικό  στα πεπραγμένα του Δήμου .

Η ‘’Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Χρήστο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Το εκλογικό του κέντρο εγκαινιάζει ο Γιώργος Ζυγούρης στην Φιλιππιάδα

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρου: Αυτοπεποίθηση και σιγουριά νίκης στη συνάντηση των υποψηφίων του Νίκου Καλαντζή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...