Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:43

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Κώστας Τζίμας

Tην υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανακοίνωσε ο Κώστας Τζίμας με επιστολή που εστάλη στα ΜΜΕ.

Ο κ. Τζίμας στην επιστολή του αναφέρει:

Πέρασαν σχεδόν 9 χρόνια από τις εκλογές του 2013 που με την επιλογή σας εκλέχθηκα για πρώτη φορά στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας.

Όλο αυτό το διάστημα διαχειρίστηκα την εντολή σας με υπευθυνότητα, σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα σωματεία και τον καθένα σας ξεχωριστά.

Με εφόδιο την εμπειρία μου και έχοντας στο πλευρό μου καταξιωμένους και έντιμους ανθρώπους που αγαπούν  το ποδόσφαιρο, μακριά από οπαδικές και κομματικές αγκυλώσεις, με όραμα για το αύριο και τους νέους ανθρώπους, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της ΕΠΣ στις επερχόμενες εκλογές.

Δεσμεύομαι απέναντι σας, για διαφάνεια, ακεραιότητα και συνεργασία. Ισότιμα απέναντι σε όλα τα αθλητικά σωματεία και προσωπικά στον καθένα σας που επιθυμεί ένα ποδόσφαιρο καθαρό, χωρίς βία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

Κι όλα αυτά, ξεκινούν από σήμερα. Περιμένω να ακούσω τις προτάσεις όλων σας πριν ανακοινώσω τους υποψηφίους συμβούλους μου.

Πρέβεζα 19-04-2021

Με σεβασμό και εκτίμηση

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ
Υποψήφιος πρόεδρος Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας

Φωτογραφία: gosports.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Τροχαίο στην Μελίνας Μερκούρη, ένα άτομο στο Νοσοκομείο (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 21 Απριλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...