Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 2:35

Υποψήφιοι τοπικοί πρόεδροι με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Πάρης Κάτσανος και ο Σπύρος Μπιστιόλας

Η  Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει, εμπλουτίζεται  και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό  δίνοντας τόπο και λόγο στην νέα γενιά,  δημιουργώντας πλέον μια  δυναμική “καθαρής νίκης” από την πρώτη Κυριακή  στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  δύο  ακόμη υποψηφιότητες  από την νέα γενιά. Τον  Κάτσανο Πάρη και τον Μπιστιόλα Σπύρο.

Ο Πάρης έχει τελειώσει το Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών

εργάζεται ως Γεωπόνος σε ιδιωτική εταιρία

Ο Πάρης τόνισε: Η αγάπη μου για το χωριό και η γνώσεις μου στον πρωτογενή τομέα,  μαζί και  με την τουριστική  ανάπτυξη  του τόπου μας μπορούν  να δώσουν  πολλές προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για την νέα γενιά μας. Η τιμητική πρόταση του κ. Νίτσα να είμαι υποψήφιος σύμβουλός και να βοηθήσω στον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας όπως και οι πολλές ανάγκες τον συγχωριανών μου ήταν ο βασικός λόγος που δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση – πρόσκλησή του.

Ο Σπύρος ήταν πρώην πρόεδρος στα Φλάμπουρα

πρώην  αθλητής Μπάσκετ της Νικόπολης

σήμερα είναι κτηνοτρόφος στα Φλάμπουρα.

Ο   Σπύρος  αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την τιμητική πρόταση δήλωσε τα εξής:   Ως νέος άνθρωπος και με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με τα κοινά  αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση του επικεφαλής του Συνδυασμού ‘’ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’  και υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γιώργου Νίτσα.

Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπός, ελεύθερος από κομματικές εξαρτήσεις,  με φρέσκες ιδέες για την ανάπτυξη του τόπου μας, προσιτός στην νέα γενιά  και έτοιμος να ακούσει κάθε σκέψη. Το πρόγραμμά του για τα χωριά το θεωρό ως ξεχωριστό και θα δώσει ξανά το κίνητρο, το κύρος και την διάθεση ώστε νέοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τον τόπο τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας τον  Πάρη και τον Σπύρο στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε:

Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας δύο  ακόμη νέους, δραστήριους, και δυναμικούς ανθρώπους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Με τη βοήθεια των δημοτών αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος.

Καλή επιτυχία  Πάρη και Σπύρο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Κακοκαιρία Daniel: Η Λάρισα βυθισμένη στο νερό – Κόβουν την ανάσα πλάνα από drone

Επόμενο Άρθρο

Παράταση στην προθεσμία για τις αιτήσεις για το «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...