Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 9:24

Υποψήφια τοπική σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” η Καταΐφη Ευφημία

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι  η Καταΐφη Ευφημία απόφοιτη ΤΕΛ από τμήμα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων .

Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά 12 και 8 ετών.  Εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ως καθαρίστρια επίσης είναι μέλος και στον σύλλογο ΑΜΕΑ .

Η Έφη δήλωσε: Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για την αλλαγή σε νοοτροπίες και σε δράσεις που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα του δημότη. Θέλω με την υποψηφιότητά μου να στηρίξω μια προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Μπατσούλης Βασίλειος

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πρέβεζας με την ”Ανάπτυξη Τώρα” ο Παπαγεωργίου Γιώργος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...