Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 7:52

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Τσαβέλη (ΒΟΥΛΑ) Παρασκευή

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της ”Βούλας με τα λουλούδια”  (όπως την προσφωνεί η κοινωνία μας),  για δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η Βούλα  δραστηριοποιείται   για πολλά χρόνια στην ατομική της επιχείρηση απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η ίδια σε δήλωσή της αναφέρει:

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας με την ανεξάρτητη παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Νίτσα. Θα παλέψω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις , θα προσπαθήσω να δώσω χρώμα και χαμόγελο σε όλους  με σκοπό μία αλλαγή, υπέρ του Δήμου και των δημοτών, τόσο στην πόλη της Πρέβεζας, όσο και στα χωριά του Δήμου.

Αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, βλέποντας το μεγάλο πάθος και διάθεση προσφοράς αυτής της ομάδας, τη μεγάλη δυναμική και απήχηση της παράταξης στην κοινωνία και τον στόχο που έχει θέσει. Ένα στόχο που είναι υλοποιήσιμος ώστε  να φέρει το Δήμο Πρέβεζας στο δρόμο της ανάπτυξης, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους και προσωπικότητες  για να δουλέψουν για το καλό του τόπου και όχι για το ατομικό συμφέρον”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Νέες συνδέσεις με τον βιολογικού στο ιστορικό κέντρο της Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο της χορωδίας Αρμονία για το 41ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...