Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 6:25

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Ευαγγελία Τσοβίλη

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι η Ευαγγελία Τσοβίλη, ιδιωτικό υπάλληλο.

Σε δήλωσή της  η κα Τσοβίλη αναφέρει:

“ Γεννήθηκα στο Krefeld της Γερμανίας, μεγάλωσα στον Ωρωπό Πρέβεζας και κατάγομαι από το Τρίκαστρο Πρέβεζας. Είμαι έγγαμη με ένα παιδί, απόφοιτη σχολής Νοσηλευτών μιλάω αγγλικά και γερμανικά και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μέσω του στρατηγικού σχεδιασμού που διακρίνει τον συνδυασμό μου, την ευαισθησία, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα τόσο εμού όσο και των εξαιρετικών και ικανών συνυποψηφίων, με την ποιότητα ήθους και τη γνώση, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε βιώσιμη πνοή στην πόλη.

Με τρόπο ώστε να απολαμβάνουμε σήμερα όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά, να μπορούν και τα παιδιά μας, οι επόμενες γενιές, να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες.

Αξίζει η πανέμορφη πόλη  μας να εξελιχθεί σε μια βιώσιμη πόλη και ο δήμος μας να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών και ταυτόχρονα να αποτελέσει κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να παραμείνουν μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Λίτσα.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας σε δάση και δασικές εκτάσεις της Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

“Η Εκάβη στην Θράκη” από το “Θέατρο ΦΑΟΣ” στον Αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...