Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:25

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” η Αγγέλικα Φώτη – Ντούκα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της Αγγέλικας Φώτη -Ντούκα για δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η Αγγέλικα Φώτη -Ντούκα δραστηριοποιείται  στα κοινά του Δήμου Πρέβεζας για πολλά χρόνια, ενώ διαθέτει και αυτοδιοικητική εμπειρία έχοντας διατελέσει από το 2014 έως το 2019 τοπική σύμβουλος Λούρου. Στις εκλογές του 2019 δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Η ίδια σε δήλωσή της αναφέρει:

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας με την ανεξάρτητη παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Νίτσα. Θα παλέψω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκοπό μία αλλαγή, υπέρ του Δήμου και των δημοτών, τόσο στην πόλη της Πρέβεζας, όσο και στα χωριά του Δήμου.

Αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, βλέποντας τη μεγάλη δυναμική και απήχηση της παράταξης στην κοινωνία και τον στόχο που έχει θέσει. Ένα στόχο που είναι υλοποιήσιμος ώστε  να φέρει το Δήμο Πρέβεζας στο δρόμο της οργάνωσης και της ανάπτυξης, δίνοντας χώρο σε ανθρώπους και προσωπικότητες να δουλέψουν για το καλό του τόπου και όχι για το ατομικό συμφέρον”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Η Γενική Διευθύντρια της Foppen Βίκυ Νίκου στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επόμενο Άρθρο

1ος Αγώνας Δρόμου Θυσίας “Κακολύρι 1944”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...