Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 10:53

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Όλγα Παλάντζα με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει πως  η κ. Παλάντζα Όλγα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.

Η ένταξη της Όλγας  στην “Ανάπτυξη Τώρα μας δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Η Όλγα με καταγωγή από την Πρέβεζα έχει μάθει να αγωνίζεται για  το δίκαιο.

Είναι μητέρα 3 παιδιών. Ασχολείται με τον αθλητισμό εδώ και 30 χρόνια όπου τα τελευταία 12 έτη  διατηρεί στον οικισμό του Παντοκράτορα το χορευτικό πολιτιστικό σωματείο “Dance flame”.

Είναι εκπαιδεύτρια pilates της Academy AF studies και της Academy by fisios clinical pilates.

Ασχολείται με την μουσική από 8 ετών, όπου και διδάχτηκε από τον πατέρα της βιολί ο οποίος ήταν αυτοδίδακτος.

Ακολούθησε σπουδές σε θεωρητικά μαθήματα αρμονίας της μουσικής από τον καθηγητή θεωρητικής κ Σπύρο Ευάγγελου στο δημοτικό ωδείο Πρέβεζας.

Παίζει  βιολί, πιάνο, αρμόνιο και κιθάρα.

Επίσης είναι δασκάλα χορού dance extreme.

Σε σύντομη δήλωσή της η Όλγα  αναφέρει: Είμαι υποψήφια γιατί είμαι ενεργός πολίτης αυτής της πόλης και δεν θέλω να βλέπω να την ρημάζουν.

Γιατί η καρέκλα είναι βολική, αλλά αν δεν σηκωθείς από αυτήν να διεκδικήσεις και να παλέψεις τίποτα δεν θα κάνει κανένας.

Είμαι υποψήφια γιατί βαρέθηκα να περιμένω να δω μια εξέλιξη σε αυτήν την πόλη, και απλά να βλέπω ανθρώπους να βολεύονται.

Γιατί ο καναπές δεν με κρατάει σε καμία βόλεψη. Πρέπει εγώ να παλέψω για το καλύτερο, να παραμερίσω ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια μου και να κάνω κάτι προς όφελος του συνόλου.

Πιστεύω πώς ήρθε η ώρα για την πραγματική πολιτική αλλαγή.

Μια αλλαγή η οποία θα έχει την προοπτική ανάπτυξης του τόπου, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την αλληλεγγύη, το σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συμπορεύομαι με την Ανάπτυξη Τώρα και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Νίτσα με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις  όλους όσους θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο τόπο  για να ζεις.

Για αυτούς που παλεύουν καθημερινά για μία αξιοπρεπή ποιότητα ζωής.

Ο κ. Νίτσας δήλωσε:  Η Όλγα  με τις ιδέες της θα συμβάλει θετικά στον αγώνα μας,  με  διάθεση προσφοράς όλοι μαζί θα συμβάλουμε ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις  για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλώς ήρθες, καλό αγώνα  και καλή επιτυχία Όλγα.

Προηγούμενο Άρθρο

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα (Άντα) Ζιώγα στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και τον ”Δήμο της καρδιά μας”

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Τ.Κ Μυρσίνης ο Αντώνης Ζήσης με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...