Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 18:47

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου: ”Είθε αυτό το Πάσχα να σημάνει το τέλος κάθε Γολγοθά!”

Αναζητώνταςτις κοινότητες εκείνες που διαχειρίζονταικαθημερινά τον ‘Γολγοθά’ ανθρώπων που πολλές φορές παλεύουν με τους ‘δαίμονές τους’, επισκέφθηκα το Πολυδύναμο Κέντρο Πρέβεζας.

Εκεί είχα τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσω με την διεπιστημονική ομάδα και τον υπεύθυνο του Κέντρου κ. Γιώργο Χαραλαμπίδη. Ευγενικοί και εξυπηρετικοί με ενημέρωσαν πρόθυμα για την καθημερινή μάχη που δίνουν για να βοηθήσουν άτομα με εξαρτήσεις.

Σημειώνεται ότι το Πολυδύναμο Κέντρο παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε όλες τις επιμέρους ομάδες εξαρτημένων ατόμων άνωτων 18 ετών (άτομα εξαρτημένα σε παράνομες ή/και νόμιμες ουσίες, άτομα με εξαρτήσεις στο τζόγο/ διαδίκτυο κ.ά).

Με ευαισθησία, εν συναίσθηση και δυναμισμό οι επιστήμονες του Πολυδύναμου Κέντρου έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις ετερόκλητες ανάγκες του ευρύτερου πληθυσμού πέραν του Νομού Πρέβεζας. Μέσα από την επιστημοσύνη τους παρέχουν σημαντική βοήθεια.

Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι στην περίπλοκη πραγματικότητα που ζούμε, οι εξαρτήσεις εξελίσσονται σε ασήκωτα βάρη που καθιστούν την οικογενειακή συμβολή και την ενίσχυση των Δομών του ΟΚΑΝΑ, ύψιστης σημασίας και ουσίας.

Καλό Πάσχα! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές!

Στελλα Βαρτελατου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Μαγευτική η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Παντοκράτορα – Δεκάδες βεγγαλικά στον ουρανό (pics-live)

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου: Παρακολούθησε τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...