Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 3:11

Υποχρεωτική η μάσκα σε όλα τα φροντιστήρια

Η Πανδημία του κορονοϊού και οι τελευταίες εξελίξεις για την Παιδεία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει και τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Σύμφωνα με την κ. Σταυρούλα Καρύδη, ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Πρέβεζα και έφορο εξετάσεων συλλόγου Palso Πρέβεζας – Λευκάδας, η χρήση μάσκας κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε φροντιστήριο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε φροντιστήριο του μαθητή λοιπόν είναι υποχρεωτική η χρήση, η χρήση απολυμαντικού, ενώ στο ίδιο μήκος και η διαμόρφωση των αιθουσών.

Ολιγομελή τμήματα, με τα θρανία να είναι μονά και με απόσταση μεταξύ τους, ενώ κατά την είσοδο επίσης θα υπάρχει και η θερμομέτρηση όλων όσων εισέρχονται στον χώρο.

‘’Δυστυχώς πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ζούμε διαφορετικά πράγματα και θα πρέπει να τηρούμε το αυστηρό πρωτόκολλο που ορίζουν τα αρμόδια υπουργεία και οι ειδικοί επιστήμονες’’ τονίζει η κα Καρύδη μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, για να συνεχίσει: ‘’ ακόμη και στις επιτυχίες των μαθητών μας δεν θα επιτρέπονται οι αγκαλιές και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα μας λείψει’’.

Δείτε τι είπε η κα Καρύδη στην κάμερα του onprevezanews.gr για όλα τα νέα δεδομένα και τον κορονοϊό.

https://www.facebook.com/gvasiliadis1/videos/10223057070312175

Προηγούμενο Άρθρο

Οριστικό: Ανοίγουν κανονικά από την 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα: Έναρξη των ακαδημιών της ομάδας μας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...