Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση των υποδομών του Πνευματικού Κέντρου Φιλιππιάδας

Ημερομηνία:

spot_img

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση υποδομών Πνευματικού Κέντρου Φιλιππιάδας» προχώρησε σήμερα ο Δήμος Ζηρού, σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης ενός σημαντικού δημοτικού κτιρίου που εξυπηρετεί πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της περιοχής.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης βάσει του άρθρου 196 του Ν. 4662/2020, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 158922/27-08-2025 απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου. Η ένταξή του στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ζηρού είχε εγκριθεί με την υπ’ αριθμ. 111/2025 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με συνολικό προϋπολογισμό 175.000 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας, ως ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε ο κ. Λάμπρος Γεωργούλας. Η σύμβαση που υπογράφηκε αφορά έργο συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 141.129,03 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η προσφερθείσα έκπτωση ανήλθε σε ποσοστό 21,49% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης.

Με την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά η λειτουργικότητα, η ενεργειακή απόδοση και η αισθητική του κτιρίου, προσφέροντας ένα ασφαλέστερο και πιο σύγχρονο περιβάλλον τόσο για τους πολίτες όσο και τους φορείς που το χρησιμοποιούν.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12α «Εν Νικοπόλει Άκτια»: Διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στην Πρέβεζα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Η Πρέβεζα υποδέχεται τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια», την...

Σταύρος Βλάχος: «Η τέχνη οφείλει να είναι ελεύθερη» – Αποχώρησε από την έκθεση στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»

Στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης» πραγματοποιείται έκθεση Εικαστικών Τεχνών...

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ Πρέβεζας για το εκπαιδευτικό έτος 2026-2027

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης...

6ος Αγώνας Θεσπρωτικού: «Τρέχουμε για το Οικοτροφείο Ντουραχάνης Ιωαννίνων»

Μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα...