Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:18

Υπενθύμιση υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις του Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, λήγει η προθεσμία  υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση της Δ.Ε.Π.Π.Σ. ο αριθμός των εισακτέων μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας ορίστηκε σε πενήντα πέντε (55).

Η εισαγωγή των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη των Προτύπων Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2023-2024 πραγματοποιείται με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής, σχετικών με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και Μαθηματικών εννοιών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να αξιοποιήσετε μία επιπλέον δυνατότητα που σας δίνεται για την εκπαίδευση του παιδιού σας, δεν έχετε παρά να εισέλθετε στην ιστοσελίδα

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

και να υποβάλλετε αίτηση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο παιδί σας να φοιτήσει σε ένα σχολείο προσανατολισμένο στην αυτοβελτίωση των μαθητών, στην ανάδειξη και ενθάρρυνση μαθητών με ταλέντα και ιδιαίτερες μαθησιακές δυνατότητες, στην εφαρμογή νέων προγραμμάτων σπουδών και μεθόδων διδασκαλίας, στη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα κλπ.

Οι μαθητές που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές έχουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με ευθύνη της Πολιτείας όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε άλλο σχολείο.

Όσοι γονείς δυσκολεύονται να υποβάλλουν αίτηση μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο το οποίο θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Για να ενημερώνεστε εισέρχεστε στην ιστοσελίδα του σχολείου https://blogs.sch.gr/1gymprev/

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Πρέβεζα οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

Επόμενο Άρθρο

Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...