Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 12:59

Υπήρχε δεύτερο άτομο στο τροχαίο με τον 27χρονο νεκρό;

Πολλές πληροφορίες έχουμε δεχθεί τις τελευταίες ώρες που έχουν να κάνουν με το τροχαίο που συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Ε. Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς, εκεί όπου ένας 27χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, έπειτα από σφοδρή πρόσκρουση που είχε με την μηχανή του σε κολόνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον 27χρονο υπήρχε και άλλο άτομο σε δεύτερη μηχανή, το οποίο αναζητούν οι γονείς του, καθώς δεν επέστρεψε ακόμη στην οικεία του.

Ωστόσο δεν μπορούν να δηλώσουν την εξαφάνισή του, αν δεν περάσουν 24 ώρες, κάτι που ορίζει ο νόμος.

Μάλιστα για αυτό τον λόγο, άντρες από την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας ”χτένισαν” την ευρύτερη περιοχή μήπως και ο ”εξαφανισθείς” βρίσκεται κάπου τραυματισμένος, χωρίς ωστόσο να υπήρξε αποτέλεσμα στις έρευνες.

Οι γονείς του δεύτερου ατόμου πήγαν και στο νοσοκομείο Πρέβεζας, αναζητώντας τον γιο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, χωρίς ωστόσο και εκεί να υπάρχει αποτέλεσμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και το μόνο που ευχόμαστε είναι αν ισχύουν οι πληροφορίες το δεύτερο άτομο να είναι καλά στην υγεία του…

Προηγούμενο Άρθρο

”Άγιο” είχε ο οδηγός του Ι.Χ στο Κανάλι

Επόμενο Άρθρο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Χρήστο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...