Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:06

Υπέρ του Νέου Νοσοκομείου ο Χρήστος Ματσίρας – Απάντηση στον Παύλο Φραγκούλη

Άμεση ήταν η απάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη και ιατρού Χρήστου Ματσίρα σε ερώτηση του Παύλου Φραγκούλη για το θέμα του Νέου Νοσοκομείου Πρέβεζας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο κ. Ματσίρας στην τοποθέτησή του για το θέμα είπε πως είναι υπέρ της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου της Πρέβεζας, δηλώνοντας ότι είναι και ενεργό μέλος της ομάδας που έχει συσταθεί για την επίτευξη του στόχου.

Ο περιφερειακός σύμβουλος είπε τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θέλω να πιστεύω ότι η ερώτηση του κ.Φραγκούλη δεν γίνεται εκ του πονηρού, γιατί όσον αφορά τη δική μου τουλάχιστον παρουσία σε αυτό το περιφερειακό συμβούλιο, ναι μεν, δεν γίνομαι πάντα αισθητός με επερωτήσεις και αυτό όπως καταλαβαίνετε γίνεται, γιατί έχω τη δυνατότητα άμεσης προσωπικής ενημέρωσης από τον κ. Καχριμάνη και γιατί δεν έχω ανάγκη άσκοπης προσωπικής προβολής αλλά ουσιαστικής συμμετοχής σε χρήσιμες αναπτυξιακές ιδέες και πρωτοβουλίες. Σε κάθε περίπτωση σας γνωστοποιώ ότι είμαι υπέρ της ανέγερσης νέου νοσοκομείου και αποτελώ μέλος της ομάδας πρωτοβουλίας που έχει συσταθεί στην Πρέβεζα και έχει σε πρωτεύοντες ρόλους τους δύο Βουλευτές του Νομού, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου..

Ευχαριστώ.

Προηγούμενο Άρθρο

Παύλος Φραγκούλης “Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πρέβεζας του κ. Καχριμανη, συμφωνούν με τη δήλωση ;;

Επόμενο Άρθρο

Ο γκραφίτας της Επανάστασης του 1821 Εύρυτος έρχεται στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...