Τροχαίο Νεοχώρι: Σταθερή η κατάσταση της 42χρονης

Ημερομηνία:

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της 42χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα, η οποία μετά από το πολύωρο χειρουργείο που έκανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεφε σπίτι της μαζί με το 8χρονο γιό της, όταν χωρίς μέχρι και σήμερα κανείς να γνωρίζει τα ακριβή αίτια, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ακόμη Ι.Χ που ερχότανε από το αντίθετο ρεύμα.

Η 42χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών έχοντας δίπλα της από την πρώτη στιγμή τον σύζυγό της παλεύει να βγει νικήτρια από αυτή την δύσκολη δοκιμασία.

Οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν την γυναίκα δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, αυτό που προέχει είναι η υγεία της 42χρονης με τους δικούς της ανθρώπους να περιμένουν με αγωνία έξω από τη Μ.Ε.Θ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Ευχάριστα είναι να νέα για τον 8χρονο, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, με τους γιατρούς ενδεχομένως να του δίνουν το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του ίσως και σήμερα.

Ο 8χρονος είχε μικρά τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, χωρίς να εμπνέουν καμιά ανησυχία.

Η κοινωνία της Πρέβεζας παρακολουθεί συγκλονισμένη και στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην οικογένεια της 42χρονης, ευχόμενοι να επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένειά της.

Το onprevezanews.gr εύχεται πραγματικά η 42χρονη να βγει πιο γερή και δυνατή από αυτή την δοκιμασία και να επιστρέψει γρήγορα στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νεοχώρι στο σκοτάδι: 3 χρόνια καταγγελίες, 2 τραυματισμοί και καμία λύση

Τρία χρόνια καταγγελιών, τηλεφωνικών οχλήσεων και αναφορών μέσω της...

Πρέβεζα: Με κατάνυξη και πλήθος πιστών η λιτάνευση της Παναγίας – Η πόλη τίμησε την Κοίμηση της Θεοτόκου (Pics)

Μια ξεχωριστή βραδιά πίστης, συγκίνησης και κατάνυξης έζησε η...

Σοβαρό τροχαίο στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου – 8 τραυματίες στο Νοσοκομείο, ανάμεσά τους και παιδιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης...

Σοβαρό τροχαίο στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου – Σύγκρουση φορτηγού με τρία Ι.Χ. – Υπάρχουν τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης...