Τροχαίο Νεοχώρι: Σταθερή η κατάσταση της 42χρονης

Ημερομηνία:

spot_img

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της 42χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα, η οποία μετά από το πολύωρο χειρουργείο που έκανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεφε σπίτι της μαζί με το 8χρονο γιό της, όταν χωρίς μέχρι και σήμερα κανείς να γνωρίζει τα ακριβή αίτια, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ακόμη Ι.Χ που ερχότανε από το αντίθετο ρεύμα.

Η 42χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών έχοντας δίπλα της από την πρώτη στιγμή τον σύζυγό της παλεύει να βγει νικήτρια από αυτή την δύσκολη δοκιμασία.

Οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν την γυναίκα δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, αυτό που προέχει είναι η υγεία της 42χρονης με τους δικούς της ανθρώπους να περιμένουν με αγωνία έξω από τη Μ.Ε.Θ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Ευχάριστα είναι να νέα για τον 8χρονο, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, με τους γιατρούς ενδεχομένως να του δίνουν το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του ίσως και σήμερα.

Ο 8χρονος είχε μικρά τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, χωρίς να εμπνέουν καμιά ανησυχία.

Η κοινωνία της Πρέβεζας παρακολουθεί συγκλονισμένη και στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην οικογένεια της 42χρονης, ευχόμενοι να επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένειά της.

Το onprevezanews.gr εύχεται πραγματικά η 42χρονη να βγει πιο γερή και δυνατή από αυτή την δοκιμασία και να επιστρέψει γρήγορα στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόστιμο 50% στις ληξιπρόθεσμες οφειλές – Η προειδοποίηση της ΔΕΥΑ Πρέβεζας προς τους οφειλέτες

Αυστηρότερο πλαίσιο για τις απλήρωτες οφειλές προβλέπει, σύμφωνα με...

3ο «KANALAKI RUN 2027» – Το Καναλάκι υποδέχεται ξανά τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση

Ο Δήμος Πάργας συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό και...

Θεματική Προβολή στο Σινέ Κοκκινιά: «Make Way for Tomorrow» (1937) το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 20:00.

Το Σινέ Κοκκινιά συνεχίζει τις θεματικές του προβολές πάνω...