Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:42

Τροχαίο Νεοχώρι: Σε μονάδα εντατικής θεραπείας η 42χρονη μετά από πολύωρο χειρουργείο

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται από το πρωΐ η 42χρονή μετά από πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε από ομάδα χειρουργών.

Η 42χρονη με πολλαπλά τραύματα σε χέρια, πόδια, σπονδυλική στήλη αλλά και εσωτερικά, έχει επαφή με το περιβάλλον με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της, βέβαια παραμένει υπό πλήρη παρακολούθηση με τις επόμενες 48 ώρες να είναι σημαντικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, από την πρώτη στιγμή έχει στο πλευρό της το σύζυγό της, ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον 8χρονο γιό της, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Όλα έγιναν χθες λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι όταν η 42χρονη επέστρεφε στο σπίτι της με τον 8χρονο, μετά από γιορτή όπου είχαν πάει σε γειτονικό σπίτι στην περιοχή όπου διαμένουν.

Χωρίς μέχρι και σήμερα να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια, Ι.Χ που έρχονταν από την αντίθετη πλευρά συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της 42χρονης, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός δρόμου και να πέσουν σε αυλή σπιτιού.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον δυνατό κρότο από την σφοδρή σύγκρουση κάλεσαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική, ενώ έσπευσαν να βοηθήσουν τόσο την 42χρονη όσο και τον 8χρονο.

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ, ΔΥΟ ΔΡΩΜΕΝΑ – Πασχαλινές ιστορίες του π. Δημητρίου Μπόκου

Επόμενο Άρθρο

Τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών – Τι ψήφισαν οι πολίτες στο νομό και στους δήμους (πίνακες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...