Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:34

Τρεις χρυσοί βαθμοί για τον Μύτικα στην έναρξη – Σπουδαίος ο Άρης Πατακιάρας (φωτογραφίες)

Η ομάδα του Μύτικα μπορεί να πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης στην έναρξη του πρωταθλήματος, κερδίζοντας τον Αετό Αγιάς με 1-0, ωστόσο έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 10ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη, μετά την ανατροπή του Ουτσκούνη στην περιοχή της Πλαγιάς από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη συνέχισε να πιέζει, να παίζει επιθετικά, όμως οι τελικές προσπάθειες που ήταν και πολλές ήταν άστοχες.

Σημαντικό παιχνίδι για τον νεαρό γκολκίπερ του Μύτικα Άρη Πατακιάρα, όπου με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Σπουδαίος και ο αμυντικός παίκτης του Μύτικα Diaw, ο οποίος ήταν σε όλες τις φάσεις που απειλήθηκε η ομάδα του και με έγκυρες παρεμβάσεις βοήθησε σημαντικά για το χρυσό όπως αποδείχθηκε τρίποντο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΑΟ Μύτικα (Βασιλειάδης): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ, DIAW, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ,ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ (61’ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ), ΛΙΑΣΚΟΣ (82’ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ (62’ ΡΙΣΤΑΝΗΣ),ΝΤΟΥΡΟΣ.

Αετός Αγιάς (Μουστάκας): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ (83’ ΦΙΛΙΟΣ), GOGA, ΠΑΝΤΟΣ(45’ ΒΕΚΙΟΣ),ΖΗΣΗΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ(75’ ΤΖΙΜΑΣ), ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ (61’ ΠΑΠΠΑΣ), ΛΑΜΠΡΟΥ, ΝΤΟΚΟΣ.

Το φιλμ του αγώνα με τον φακό του onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Έργα και ημέρες της δημοτικής αρχής Ζηρού (Μέρος 2ο) – του Βασίλη Κώνστα

Επόμενο Άρθρο

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...