Τραγωδία στην Άρτα – Ανιψιός πυροβόλησε και σκότωσε καταλάθος τον θείο του

Ημερομηνία:

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι αγριογούρουνων για έναν 33χρονο και τον 16χρονο ανιψιό του κάτοικοι εργατικών κατοικιών,  με καταγωγή από το Μεσόπυργο Άρτας, στο μικρό φράγμα κοντά στην Βλαχέρνα Άρτας στις 17:40 το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr ο 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε επιτόπου τον 33χρονο θείο του Γ. Κ.  και στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτή την ώρα ο 16χρονος Γ. Κ. νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας ενώ έχει ολοκληρωθεί το χειρουργείο.

Σταθερή η κατάσταση του 16χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 16χρονου μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος βρίσκεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και η εικόνα της υγείας του αφήνει σημάδια αισιοδοξίας.

Πηγή: arta2day.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...