Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 23:47

Τραγική κατάληξη για μια 30χρονη που πνίγηκε μετά από πτώση του οχήματός της στην Θάλασσα (video)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τις 3 στην περιοχή Βαθύ Πρέβεζας στο ύψος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ένα τζιπ που οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, μαζί με ακόμη δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα και πορεία προς την περιοχή Ψαθάκι,  ξέφυγαν από την πορεία τους και αφού πρώτα χτύπησαν σε πινακίδα Κ.Ο.Κ. και στην συνέχεια πάνω σε δέντρο, το βαρύ όχημα έπεσε στην θάλασσα.

Με την πρόσκρουση του οχήματος στο νερό άνοιξαν οι αερόσακοί του αυτοκινήτου με τις δύο νεαρές γυναίκες να καταφέρνουν πριν αυτό βυθιστεί να βγουν στην επιφάνεια, ενώ με την βοήθεια των ψαράδων που εκείνη την ώρα ψάρευαν βγήκαν στην στεριά.

Η 30χρονη οδηγός όμως δεν είχε την ίδια τύχη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και η ίδια προσπάθησε να βγει από το όχημα, αλλά δε τα κατάφερε με αποτέλεσμα να την βρουν έπειτα από ώρα 2 δύτες που βούτηξαν σε βάθος 8 περίπου μέτρων νεκρή.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής, περιπολικά του λιμενικού και της τροχαίας, καθώς επίσης και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ από θαλάσσης σκάφος του λιμενικού προχωρούσε σε έρευνα.

Η ώρα περνούσα και κλήθηκαν δύτες να βοηθήσουν στην εύρεση της 30χρονης, η οποία μετά από ώρα βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε και η ίδια να βγει εκτός οχήματος, αλλά δε τα κατάφερε.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μητέρας ενός 8χρονου αγοριού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, και στην συνέχεια για νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι άλλες δύο γυναίκες χωρίς να φέρουν τραύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου μετά από ώρα έλαβαν εξιτήριο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού διεξάγει το λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά παρόμοια περιστατικά και με τραγική κατάληξη και παρόλα αυτά παραμένει χωρίς προστατευτικές μπάρες, με ελλιπή ηλεκτροφωτισμό και ένα οδόστρωμα με πολλά προβλήματα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

Επόμενο Άρθρο

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ηπείρου για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...