Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:50

Τρίποντο με ανατροπή για τον Αχέρων Καναλακίου

Μετά από ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αχέρων Καναλακίου κατάφερε και έκανε την ανατροπή απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως τον Αστέρα Καληράχης και να τον κερδίσει με τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Η ομάδα του Τζιάρρα είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτη το σκορ και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό με σκόρερ τον Σάλλα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 0-1.Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες των γηπεδούχων ανέτρεψαν όχι μόνο τις μέχρι τότε συνθήκες, αλλά και το αποτέλεσμα κερδίζοντας με το ευρύ 3-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65ο λεπτό με την κεφαλιά ψαράκι από τον Βέρμπη, ενώ είχε προηγηθεί το σουτ του Αναστασιάδη με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.Το 2-1 ήρθε από το Βέρμπη και πάλι στο 87ο λεπτό, για να σφραγίσει η μεγάλη νίκη του Αχέρων στις καθυστερήσεις με το διαγώνιο σουτ του Ντάμπου.

Μετά την μεγάλη αυτή νίκη η ομάδα του Καναλακίου συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 13 βαθμούς σε 5 αγώνες.Διαιτητής: Νέος Κωνσταντίνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσιάντας Δημήτριος (Ηπείρου) – Γκέλης Θωμάς (Ηπείρου)

ΠΑΣ Αχέρων(Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΣΔΡΑΒΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΑΝΑΠΛ.ΚΟΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΥΓΚΑΣ, ΕΡΕΚΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΜΠΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Κ.Α Καληράχης-Γρεβενών(Βλάχος): ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΖΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΚΟΤΣΟΥΛΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΣΑΝΤΙΣΟΓΛΟΥ, ΡΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ΣΑΛΛΑ, ΦΟΥΡΛΑΤΑΡΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.829 νέα κρούσματα, 65 νεκροί και 841 διασωληνωμένοι – 1 Π.Ε Πρέβεζας, 24 Π.Ε Ιωαννίνων και 1 Π.Ε Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκτός έδρας (βίντεο ολόκληρο το παιχνίδι)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...