Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:36

Το Praline γιορτάζει 10 χρόνια – Ένας τυχερός κερδίζει μία χρυσή λίρα (video-pics)

Το Praline Pastry γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει, προσφέροντας σε έναν υπερτυχερό μία χρυσή λίρα.

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν αυτό το μοναδικό δώρο, αρκεί να παραγγείλεις εγκαίρως την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα από το Praline Pastry.

Ήδη το Praline ετοιμάζεται προκειμένου να μπορέσει να δημιουργήσει εκατοντάδες βασιλόπιτες μιας και η ζήτηση είναι μεγάλη, λόγω του μεγάλου δώρου.

Μέσα σε μία Βασιλόπιτα ο υπερτυχερός θα βρει ένα χαρτί με σφραγίδα και υπογραφή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, όπου με αυτό θα πάει από το κατάστημα προκειμένου να παραλάβει το ”χρυσό” δώρο του.

Στο Praline εκτός από τις παραδοσιακές Βασιλόπιτες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες μπορείται να επιλέξετε και πολλά άλλα ακόμη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Praline, Βαγγέλη Πανταζή, οι τιμές είναι στα ίδια με πέρυσι επίπεδα, ικανοποιώντας όλα τα βαλάντια.

Το Praline Pastry θα το βρείτε στην Π.Τσαλδάρη 77, ενώ για τις τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στο 2682181022.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κλειστές λόγω συντήρησης οι κολυμβητικές δεξαμενές του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η ολιστική ανάδειξη της Νικόπολης, προτεραιότητα για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...