Το ABC SUCCESS LAB είπε τα κάλαντα για τον σύλλογο ”ΕΛΠΙΔΑ” (video)

Ημερομηνία:

Για ακόμη μια χρονιά ο πολυχώρος εκπαίδευσης ABC SUCCESS LAB έδειξε το κοινωνικό του προφίλ και στηρίζει με τις προσπαθείες του συλλόγους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας.

Φέτος η διεύθυνση του ABC SUCCESS LAB μαζί με μικρούς μαθητές είπαν τα κάλαντα με σκοπό η συλλογή των χρημάτων να σταλούν στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ”ΕΛΠΙΔΑ”.

Το On TV συνάντησε τα παιδιά έξω από το Χριστουγεννιάτικο χωριό ζητώντας τους να πούνε τα κάλαντα και εκείνα το έκαναν.

Η υπεύθυνση του πολυχώρου εκπαίδευσης Δέσποινα Παπαγεωργίου μιλώντας στην κάμερα του On Tv, ευχαρίστησε τους γονείς, αλλά και τους μικρούς μαθητές οι οποίοι όλοι μαζί περπάτησαν στο ιστορικό κέντρο, αλλά και την παραλία της Πρέβεζας, λέγοντας τα κάλαντα σε επιχειρηματίες και περαστικούς.

”Η συνεισφορά τους ήταν συγκινητική” είπε η κ. Παπαγεωργίου δίνοντας μάλιστα και τις δικές της ευχές για το 2023 ”Υγεία και Ειρήνη σε όλον τον κόσμο, σύνεση και αγάπη”.

Δείτε τα κάλαντα των παιδιών στην κάμερα του On Tv:

 

Σ.σ: Για τα κάλαντα (βίντεο) και την φωτογραφία υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των γονένων.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...