Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:19

Το συγκινητικό μήνυμα του Σπύρου στον αδικοχαμένο θείο του Νίκο: ‘’ Θείε μου σε αγαπώ…μου λείπεις…’’

Τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά, όμως κάποιες φορές εκφράζονται με διάφορους τρόπου.

Το συγκινητικό μήνυμα του 17χρονου Σπύρου που ζει μόνιμα στην Γερμανία για τον αδικοχαμένο Νίκο Σούϊδα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του τα λέει όλα…

Διαβάστε το μήνυμα:

‘’Το σπίτι είναι άδειο χωρίς εσένα. Ερχόσουν με το μηχανάκι και σε ακούγαμε από χιλιόμετρα μακριά και καταλαβαίναμε ότι είσαι εσύ.

Αυτόν τον ήχο δε θα τον ξανά ακούσουμε ποτέ, όπως και δε θα ξανά δούμε το χαμόγελο σου και όπως επίσης δε θα μπορέσεις να μας ξανά πειράξεις ποτέ και να μας κοροϊδέψεις όπως έκανες πάντα.

Αχ διάολε, όσο και να νευριαζα τότε.. Και τι δε θα έδινα για να σε ακούσω άλλη μια φορά να με πειράζεις.. Ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο και τις στιγμές μαζί σου.. Η αφέλεια της ηλικίας και η άγνοια της ζωής.

Η ημέρα που μας χαιρέτησες ήταν και η ημέρα που κατάλαβα ότι οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι. Έρχονται, ζουν και στην συνέχεια μας αποχαιρετούν.

Θυμάμαι το καλοκαίρι παραπονιόσουν επειδή δεν ερχόμασταν στο μαγαζί για πολλή ώρα, επειδή κάναμε τα δικά μας και νόμιζες ότι δε σε αγαπάμε και δεν ενδιαφερόμαστε πλέον για εσένα..

Αχ και να ξέρες! Αχ και να ξέρες και εσύ και εμείς τότε..

Θυμάμαι που πριν έναν μήνα τσακωθήκαμε επειδή είχες πάρει μια μπλούζα μου.. Όλες θα στις έδινα αυτή την στιγμή για να σε ξαναδώ, όλες!

Μετάνιωσα που δε σου ζήτησα μια τελευταία αγκαλιά, που δε πρόλαβα να σου πω ότι ένιωθα για εσένα..

Κοιτάζω την φωτογραφία σου που στολίζει το σαλόνι της γιαγιάς και μου λείπεις κάθε στιγμή και περισσότερο.

Μπορεί να μην είχαμε κάνει σοβαρές κουβέντες αλλά νομίζω πως μου έδωσες το μεγαλύτερο μάθημα στην ζωή μου. Να μην αφήνω τους ανθρώπους να φεύγουν χωρίς να ζω την κάθε στιγμή μαζί τους και να τους λέω ποσό τους αγαπάω, πράγμα που δεν έκανα με εσένα.

Να είσαι σίγουρος πως θα τα ξαναπούμε.

Σ’ αγαπώ, μου λείπεις.

Ο ανιψιός σου.

Το μήνυμα δημοσιεύεται με την σύμφωνη γνώμη του Σπύρου

Προηγούμενο Άρθρο

Στο Καναλάκι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Τετάρτη το πρώϊ η κηδεία του Νίκου Σούϊδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κώστας Μπάρκας: Μικρόψυχη και ανάλγητη αντάμα, «η κυβέρνηση των αρίστων» αρνείται και τα προφανή για τους σεισμόπληκτους του Νομού Πρέβεζας

Απορρίφθηκε, χωρίς καμία αιτιολογία, η Τροπολογία που κατατέθηκε χθες προς […]