Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:12

Το στυλ έχει όνομα………. ΣΟΡΟΚΑΣ! – Νέα εκπληκτική φωτογράφιση

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα το κατάστημα αντρικής ένδυσης ΣΟΡΟΚΑΣ στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, κάθε φορά που παρουσιάζει τις νέες κολεξιόν.

Στην τελευταία φωτογράφιση στον ρόλο του μοντέλου ο γνωστός Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής Νίκος Μπόμπορης, ο οποίος παρουσίασε τα νέα κοστούμια, που ντύνουν τον άντρα για κάθε ώρα της ημέρας.Η φωτογράφιση και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κυανή Ακτή, στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας και στο λιμάνι της πόλης.

Το Styling των μαλλιών επιμελήθηκε ο Φωκίων Νίκου, ενώ για τα γυρίσματα του βίντεο χρησιμοποιήθηκε λιμουζίνα από την εταιρεία MS VIP close protection and limo service.

Ο γνωστός φωτογράφος Θωμάς Ζιώγκας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική δουλειά στην φωτογράφιση και παρουσίαση της νέας κολεξιόν.

Τέλος την σκηνοθετική επιμέλεια την είχε η κα Θεοδώρα Νταλαγιαννη!!!Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ σας περιμένει στην Εθν. Αντιστάσεως 69, στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, γιατί το στυλ έχει όνομα………. ΣΟΡΟΚΑΣ!

Δείτε το βίντεο των γυρισμάτων

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσία του Μητροπολίτη και με όλες τις πρέπουσες τιμές έγινε η τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Φώτου Μπόμπορη στην Κρανιά

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά στην χωματερή του Κούκου – Καίγονται σκουπίδια και χόρτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...