Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:50

Το πλοίο ”ΕΡΜΗΣ” με πλοιοκτήτη τον πρεβεζάνο Αποστόλη Σουλιώτη, ενώνει Κέρκυρα με Ηγουμενίτσα

Το F/B «ΕΡΜΗΣ» πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι, την Παρασκευή 26η Φεβρουαρίου 2021, στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα.
Στο πρώτο του ταξίδι επισκεφθήκαμε το πλοίο, μένοντας εντυπωσιασμένοι από την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει, εναρμονισμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με ασανσέρ για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, κυλιόμενες σκάλες, μπαρ και ανατομικά καθίσματα.
Το πλοίο είναι το καινούριο απόκτημα της KERKYRA SEAWAYS (Σουλιώτης – Γεροντάκης) οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη γραμμή τα τελευταία 40 χρόνια
Το Ερμής κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία το 1997, με υψηλά standards, ως προς την ασφάλεια, τη συνέπεια και την ταχύτητα.
Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει γύρω στα 150 οχήματα, 20 μεγάλα φορτηγά και 700 επιβάτες, ενώ έχει μήκος 108 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.
Η δυνατότητα του πλοίου σύμφωνα και με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, είναι να ολοκληρώνει τη διαδρομή σε μία ώρα και δέκα λεπτά.
Ο πλοιοκτήτης κ. Σουλιώτης, που μας υποδέχθηκε εγκάρδια στο πλοίο, μιλώντας στην κάμερα του thespro.gr,  ευχαρίστησε τους πρώτους επιβάτες, οι οποίοι ταξίδεψαν από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα, υποσχέθηκε πως το πλοίο θα διατηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ που έχει θέσει (ασφάλεια, ταχύτητα, ανέσεις, ελκυστικές τιμές), για όλα τα επόμενα χρόνια που θα παραμείνει στη γραμμή.
Επιφυλάχθηκε μετά τη λήξη της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει μια δεξίωση στο πλοίο στην οποία θα είναι προσκεκλημένοι οι φορείς της πόλης, καθώς και όλοι οι πολίτες.
KERKYRA SEAWAYS
Καθημερινά Δρομολόγια στην γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα
Κλείστε τα εισιτήρια σας online και κερδίστε έκπτωση 50% σε επιβάτες και Ι.Χ.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thespro.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Βασίλης Κώνστας: ”Προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος των ανεμογεννητριών από την Δημοτική Αρχή”

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...