Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 23:35

Το νέο εστιατόριο ”Back to the Roots” άνοιξε και επίσημα – Νέα γευστική πρόταση για την Πρέβεζα

Ένα νέο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στην Πρέβεζα το πρωΐ της Παραμονής των Χριστουγέννων με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν παρουσία της οικογένειας Νάσιου και φίλων που ευχήθηκαν στον ιδιοκτήτη Βασίλη Νάσιο καλές δουλειές.

”Back to the Roots” το όνομά του και είναι πλέον η νέα γευστική πρόταση που ήρθε στην Πρέβεζα για να δώσει άλλο νόημα στις γαστρονομικές μας συνήθειες.

Με προϊόντα από την Πρέβεζα, αλλά και τους γειτονικούς νομούς, τα γκουρμέ πιάτα μας περιμένουν για να τα γευτούμε

Ένα υπέροχο γαστρονομικό «ταξίδι» με πολλές εξαιρετικές γεύσεις με ετοιμάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Το εστιατόριο ”Back to the Roots” άνοιξε τις πόρτες του σε ένα ανανεωμένο  χώρο στην οδό Χαονίας 4 στον Φόρο με στόχο να αποτελέσει έναν αγαπημένο προορισμό για τους απαιτητικούς λάτρεις νέων γεύσεων, ξεχωριστών συνταγών και «μυρωδικού» φαγητού.

Η ιδέα και το όραμα του επιχειρηματία Βασίλη Νάσιου, να ανανεώσει έναν χώρο στην είσοδο της πόλης της Πρέβεζας και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό εστιατόριο με πολυποίκιλες και άριστες μοναδικές γεύσεις, άρχισε σύντομα να διαδίδεται και να αποκτά την αίγλη κερδίζοντας καθημερινά ακολούθους – ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να ταξιδέψουν σε υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2682025424

Προηγούμενο Άρθρο

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου

Επόμενο Άρθρο

Τυχαία συνάντηση του Τζιανλούκα Ματσίρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...