Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:58

Το μοναδικό Sushi στην Πρέβεζα υπάρχει ΜΟΝΟ στο Mango

Δίπλα από τη υπέροχη παραλία του Καναλίου στην Πρέβεζα, δεσπόζει ένα από τα μεγαλύτερα Beach Bar της Β.Δ Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Mango.

Η ιδιοκτησία του Mango έχει δημιουργήσει έναν πολυχώρο, εκεί όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του με απόλυτη ασφάλεια, να πιεί το καφέ ή το ποτό του, να γευτεί εξαιρετικούς μεζέδες, να καθίσει και να δοκιμάσει την εκπληκτική κουζίνα, ενώ μπορεί ακόμη και να χαλαρώσει κάνοντας μασάζ με εξειδικευμένο μασέρ.

Εκείνο ωστόσο που μπορεί να μη το γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι στο Mango ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί και μια Ασιατική λιχουδιά, που μόνο εκεί μπορεί να βρει.

Αυτό δεν είναι άλλο από τα παγκοσμίως γνωστό Sushi, στο οποίο η διεύθυνση του Mango δίνει ιδιαίτερη σημασία, τοποθετώντας ως δημιουργό έναν Master Chef, που είναι ο Πρεβεζάνος Φίλιππος Τσιαβός.

Ο γνωστός Chef από την συμμετοχή του στο παιχνίδι μαγειρικής Master Chef βρίσκεται στο Mango καθημερινά, προσφέροντας σε όλους τους φίλους της Ασιατικής κουζίνας ένα από τα καλύτερα σε δημιουργία και γεύση Sushi.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Και τρίτος θάνατος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – 223 συνολικά οι νεκροί

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 254 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 14/08

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...