Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 20:29

Το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, αναμένεται να φτάσει στο Νοσοκομείο Πρέβεζας την Τρίτη 3 Μαϊου στις 12.40.

Την κα Γκάγκα θα υποδεχθεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης, όπου στην συνέχεια θα οδηγηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, έχουν κληθεί να παρευρεθούν, οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Τα θέματα της ατζέντας θα είναι η πορεία λειτουργίας του Νοσοκομείου από την ανάληψη καθηκόντων της διοίκησης έως και σήμερα, η πορεία εν μέσω Πανδημίας, τα στατιστικά, οι εμβολιασμοί, οι παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν γίνει καθώς επίσης και η στελέχωση του, καθώς υπάρχουν αρκετά κενά σε πολλές θέσεις, τόσο σε ιατρικό, όσο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Εκτός των παραπάνω την σύσκεψη, υπό την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, αναμένεται να απασχολήσει και το θέμα της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου με την παρουσίαση της μελέτης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αιδηψός: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα – Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

Επόμενο Άρθρο

Αναχωρεί την Τετάρτη τα ξημερώματα ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης για την Βουλγαρία – Συμμετοχή στο 14ο Academic Cup

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...