Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 10:44

Το Κομιτάτο κάνει την Πρέβεζα “Μικρή Βενετία” και τα σπάει με τον… ” Γάμο” της Χρονιάς!!!

Μετράμε αντίστροφα καθώς απομένουν πια… ώρες για ένα φανταστικό Αποκριάτικο διήμερο από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγματοποιείται η “Μικρή Βενετία” (ποδαράτη Παρέλαση) με τη συμμετοχή όλων των Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας . Με Αποκριάτικες στολές από άλλες χρονιές οι Καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου και ώρα 19.30 στο ύψος που είναι το δικαστικό μέγαρο. Από εκεί θα μπουν στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας για να μεταφέρουν παντού την Αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Τερματισμός είναι στο τέλος του πεζόδρομου προς το Chillbox. Το βράδυ της ίδιας μέρας γίνεται το τελευταίο για φέτος Αποκριάτικο Πάρτυ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Αποκριάτικο Πάρτυ “Μικρής Βενετίας” στο DIEM στην παραλία Πρέβεζας.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου γίνεται ο “Αποκριάτικος Γάμος” η συνάντηση είναι για ώρα 13.00 στον κόμβο του Φόρου στην Πρέβεζα, θα ακολουθήσει η πομπή των αυτοκινήτων, με σερπαντίνες, ρύζι, κόρνες σε μια γιορτινή Αποκριάτικη ατμόσφαιρα και θα καταλήξει στην πλατεία Ανδρούτσου, όπου θα πραγματοποιηθεί λαϊκή Αποκριάτικη γιορτή.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου  στις 6 το απόγευμα, γίνεται η συνάντηση όλων των Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, όπου θα γίνει η κλήρωση για την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ενώ θα διανεμηθεί και υλικό στα γκρουπ του Κομιτάτου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Γιώργος Ντόντης

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (10 Μαρτίου – 16 Μαρτίου 2024)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...