Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:08

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Σε συνέχεια των προεκλογικών του επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πρέβεζας.
Τον Υποψήφιο Βουλευτή υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μπούρης και η Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον Νομό Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη.
Στη συζήτησή τους αναφέρθηκαν στα μέτρα στήριξης του Επιμελητηρίου στον τουριστικό κλάδο, το νέο ΕΣΠΑ, την τεράστια αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων, το Open Mall και γενικά τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο κ. Μπούρης παρέδωσε μάλιστα στον Υποψήφιο Βουλευτή το υπόμνημα προτάσεων για την ελάφρυνση του ενεργειακού κόστους που θα αποδώσει το Επιμελητήριο σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Γεν. Γραμματέα Αλεξάνδρα Σδούκου και Σκρέκα.
Η συνάντηση έκλεισε με τον κ. Φραγκούλη να δέχεται από τον Πρόεδρο, την κα Κωνσταντινίδη και τους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, τις ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αρχική

Προηγούμενο Άρθρο

Προκηρύχθηκε θέση στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Gianluca Ματσίρας: ”Επιλέγουμε τη συμμετοχή…” στις Εθνικές εκλογές (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...