Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 16:37

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας δημιούργησε σποτ για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Με ένα κοινωνικό μήνυμα και τη δημιουργία ενός υπέροχου σποτ, το Επιμελητήριο Πρέβεζας ζητά από όλους τους πολίτες του νομού να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πληγεί οικονομικά το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο σποτ παρουσιάζονται δύο όψεις, δείχνοντας από τη μία τις κλεισμένες επιχειρήσεις σε μαύρο φόντο και από την άλλη, την επιστροφή στην κανονικότητα με φιγούρες επαγγελματιών, που κρατώντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, προσπαθούν να δουν αισιόδοξα το μέλλον.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης, μιλώντας στο onprevezanews.gr τόνισε ότι: ‘’Με τη δημιουργία του σποτ, προσπαθούμε να εμψυχώσουμε τη ψυχολογία όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν πραγματικά πληγεί. Ζητάμε οι πολίτες να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τα ντόπια προϊόντα. Δεν πρέπει να κλείσει καμία επιχείρηση και επίσης να μη χαθεί καμία θέση εργασίας.’’

Ο κ. Μπούρης, τέλος, είπε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των επιχειρήσεων σε ότι και αν χρειαστούν, ενημερώνοντάς τες για ζητήματα που τις αφορούν.

Δείτε το σποτ:

 

https://www.facebook.com/185727005551068/videos/548087115897554/

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων δημοτικών σχολείων: Άνοιγμα των σχολείων σημαίνει ότι…

Επόμενο Άρθρο

Οι φορείς της Πάργας καθάρισαν και ανέδειξαν τα ιστορικά μνημεία της πόλης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ορίζοντες Ηπείρου: Η Ήπειρος οφείλει να τιμήσει συμβολικά και ουσιαστικά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Προς  κο. Αλέξανδρο Καχριμάνη Περιφερειάρχη Ηπείρου                                     Δευτέρα […]