Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 21:46

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας τίμησε τον Σταύρο Κουγιουμτζή

Την καθιερωμένη του συναυλία πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας γιορτάζοντας έτσι τη λήξη μιας ακόμη επιτυχημένης εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Σταύρο Κουγιουμτζή και οι καθηγητές του Ωδείου ταξίδεψαν το κοινό στα πιο αγαπημένα τραγούδια του.

Ο Σταύρος Κουγιουμτζής γεννήθηκε το 1932 και πέθανε το 2005 έχοντας διανύσει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

Την επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι καθηγητές του Ωδείου Στέλιος ΠοΪκλής, Μαρία Αλεξάνδρου, Ντάνος Μηνιάδης, Αποστόλης Παπουτσάκης, Γιώργος Παπίρης, Θάνος Μανετζής, Ντέϊβιντ Σπυράλατος , Αποστόλης Σόφης και Χρήστος Καπλάνης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και υπεύθυνος για το Δημοτικό Ωδείο Λεωνίδας Αργυρός μίλησε με θερμά λόγια για τους καθηγητές αλλά και τον Διευθυντή του Ωδείου Γιώργο Χλίτσιο υπογραμμίζοντας ότι το επίπεδο των γνώσεων τους είναι πολύ υψηλό προσφέροντας στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνου στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη γυναίκα για κλοπή από εμπορικό κατάστημα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...