Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας τίμησε τον Σταύρο Κουγιουμτζή

Ημερομηνία:

Την καθιερωμένη του συναυλία πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας γιορτάζοντας έτσι τη λήξη μιας ακόμη επιτυχημένης εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Σταύρο Κουγιουμτζή και οι καθηγητές του Ωδείου ταξίδεψαν το κοινό στα πιο αγαπημένα τραγούδια του.

Ο Σταύρος Κουγιουμτζής γεννήθηκε το 1932 και πέθανε το 2005 έχοντας διανύσει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

Την επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι καθηγητές του Ωδείου Στέλιος ΠοΪκλής, Μαρία Αλεξάνδρου, Ντάνος Μηνιάδης, Αποστόλης Παπουτσάκης, Γιώργος Παπίρης, Θάνος Μανετζής, Ντέϊβιντ Σπυράλατος , Αποστόλης Σόφης και Χρήστος Καπλάνης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και υπεύθυνος για το Δημοτικό Ωδείο Λεωνίδας Αργυρός μίλησε με θερμά λόγια για τους καθηγητές αλλά και τον Διευθυντή του Ωδείου Γιώργο Χλίτσιο υπογραμμίζοντας ότι το επίπεδο των γνώσεων τους είναι πολύ υψηλό προσφέροντας στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δωρεά βιβλίων στον ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη από τους Bookmarkers και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (video)

Βιβλία στο κέντρο βραχείας νοσηλείας του ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ειδικό ποσοστό εισαγωγής για υποψηφίους από τον Δήμο Ζηρού και τον Δήμο Πρέβεζας

Μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για...

ΚΕΔΕ: Πάγωμα διατάξεων του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης ζητούν οι Δήμοι ενόψει των προϋπολογισμών του 2027

Στο επίκεντρο της συζήτησης της συνεδρίασης (Πέμπτη 8 Οκτωβρίου...