Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 22:46

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΙΝΗ, ΟΕΝΓΕ και ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων – Πρώτη δύναμη είναι ΔΗΠΑΚ

Το βήμα έγινε! Η ΔΗΠΑΚ είναι πρώτη δύναμη με διαφορά στην ΕΙΝΗ με 242 ψήφους και ποσοστό 40%, καταγράφοντας άνοδο κατά 65 ψήφους και ποσοστιαία άνοδο 5%, σε σχέση με τις εκλογές του 2022! Πρώτη δύναμη και στην ΟΕΝΓΕ και στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ!!  Σε συνθήκες αύξηση της συμμετοχής 15% στο σύνολο των ψηφισάντων  και 33% στους ψηφίσαντες στο ΠΓΝΙ!!!

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέρφους από όλα τα Νοσοκομεία, ΚΥ και ΤΟΜΥ Ηπείρου-Λευκάδας που ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ πρώτη δύναμη, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έδωσαν τη μάχη συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο, τους συναδέλφους γιατρούς και μη, που δώσανε την μάχη της πρωτιάς, τους δεκάδες γιατρούς που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ για πρώτη φορά!

Η ΔΗΠΑΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη σε όλα τα νοσοκομεία της περιοχής , εκτός του ΓΝ Άρτας. Στο ΠΓΝΙ, στο μεγαλύτερο τριτοβάθμιο νοσοκομείο της περιοχής, το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ υπερδιπλασίασε τις ψήφους του (από 55 το 2022 σε 113!! το 2024), ενώ στο ΓΝ Χατζηκώστα επιβεβαιώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η μεγάλη εμπιστοσύνη που δίνουν οι συνάδερφοι στο ψηφοδέλτιο μας! Στα νοσοκομεία της Πρέβεζας, Λευκάδας, Φιλιατών η ΔΗΠΑΚ στηρίχτηκε από το 50% των συναδέλφων!

Η ΔΗΠΑΚ εκλέγει 2 επιπλέον αντιπροσώπους (6 από 4) για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ σε σχέση με το 2022 συμβάλλοντας στο να παραμείνει η Ομοσπονδία μας σε αγωνιστική τροχιά!

Εκλέγει επιπλέον 4 αντιπροσώπους (12 από 8) αντιπροσώπους στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας! Πιο μαζικά , πιο αποφασιστικά, όλοι μαζί να ζωντανέψουμε την ΕΙΝΗ , να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας και των ασθενών μας, για υγεία στο ύψος των κοινωνικών αναγκών!

Όλοι μαζί οργανώνουμε τη μεγάλη πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 28 Φλεβάρη!

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Αποτελέσματα για ΔΣ ΕΙΝΗ (σε παρένθεση τα αποτελέσματα του 2022)

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλεσμα Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας στους φιλάθλους

Επόμενο Άρθρο

Ημερίδα για τα εργασιακά θέματα από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...