Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:55

Τούρτα έκπληξη για αθλήτρια της Νικόπολης που είχε τα γενέθλιά της

Η ομάδα νεανίδων της Νικόπολης για πρώτη φορά συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών, όπως αυτό που γίνεται στην Πάτρα από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου το Promitheas Park Τournaments.

Οι προπονητές της Νικόπολης, Κώστας Αντύπας και Λίνα Σταμάτη οδηγούν τις νεάνιδες με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, με τον κόουτς Αντύπα να δηλώνει στο onprevezanews.gr: ”Ήταν μεγάλη τιμή για τον σύλλογο η πρόσκληση για συμμετοχή μας στο τουρνουά. Μαζεύουμε εμπειρίες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια, αφού στο τουρνουά συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας”.

Η Νικόπολη στον πρώτο αγώνα μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 με 54-43, ωστόσο δεν υπήρξε στεναχώρια από πλευράς τον κοριτσιών, αφού γνώριζαν τις μεγάλες δυσκολίες του τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα πήγε για φαγητό εκεί όπου την αθλήτρια του συλλόγου Στεφανία Μικρούλη την περίμενε μία έκπληξη. Μία τούρτα δώρο από τις συναθλήτριές της για τα γενέθλιά της μιας και η Στεφανία έκλεισε τα 16 χρόνια και έχει σήμερα γενέθλια.

Η 16χρονη αφού έσβησε τα κεράκια ευχαρίστησε όλα τα κορίτσια και τους κόουτς για την τούρτα έκπληξη.

Να της ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας να τα εκατοστήσει να είναι γερή και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που έχει θέσει στη ζωή της.

Προηγούμενο Άρθρο

Τιμή για την Πρέβεζα η συμμετοχή της ομάδας νεανίδων της Νικόπολης στο Promitheas Park Τournaments

Επόμενο Άρθρο

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται με αερόστατα στο Καναλάκι και στην Πάργα στις 31/12

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...