Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 7:45

Τοποθετήθηκαν οι νέοι τομεάρχες οργανωτικού της Ν.Δ σε Πρέβεζα και Γιάννενα

Με απόφαση του γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ Στυλιανού Κονταδάκη τοποθετούνται οι νέοι γραμματείς Οργανωτικό σε Πρέβεζα και Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα η Α Π Ο Φ Α Σ Η λέει τα εξής:

Έχοντας υπόψη:

Το εγκεκριμένο πλαίσιο Οργανωτικής Διάρθρωσης της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος. 2. Την παράγραφο 2 του άρθρου 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος. 3. Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ορίζουμε

  1. Τον κ. Γκανάλα Παναγιώτη Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ιωαννίνων.
  2. Τον κ. Καραγιάννη Χρήστο Τομεάρχη-Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Πρέβεζας.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΑΝ. ΓΡΑΜΜ. Π.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Ακόμα περιμένουν την προβλεπόμενη ενίσχυση από την πολιτεία οι πληγείσες από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου επιχειρήσεις της περιοχής του Φαναρίου

Επόμενο Άρθρο

Από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ενεργός ο Δήμος Πρέβεζας στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ αίτησης απαλλαγής δημοτικού τέλους- Ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...