Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:41

Τοπικό Συμβούλιο Νικόπολης: Καθάρισαν το σημείο ΄΄καρμανιόλα΄΄ του Μονολιθίου

Πολλές φορές η εθελοντική προσπάθεια όταν μπαίνει μπροστά κάνει θαύματα και το onprevezanews.gr όχι μόνο τα αναδεικνύει αλλά και τα επιβραβεύει.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην περιοχή της Νικόπολης Πρέβεζας, εκεί όπου τα μέλη του τοπικού συμβουλίου προχώρησαν στον καθαρισμό του σημείου ‘’καρμανιόλα’’ στο Μονολίθι.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, Ευθύμιος Πάσχος (πρόεδρος), Αντώνης Πάσχος (αντιπρόεδρος) και Ανδρέας Κοτζαμοράτογλου, καθάρισαν την διασταύρωση που οδηγεί προς την παραλία του Μονολιθίου, εκεί όπου κατά το πρόσφατο παρελθόν, αρκετοί συνάνθρωποί μας είχαν χάσει τη ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Έτσι λοιπόν όπως έγραψε και στο προσωπικό του προφίλ ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αντώνης Πάσχος: ‘’Με Αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας προς την ανθρώπινη ζωή, μεταβήκαμε πρωί-πρωί στην διασταύρωση Μονολιθίου για καθαρισμό της αντίστοιχης διασταύρωσης…(μία διασταύρωση που μας έχει δώσει αρκετά θανατηφόρα τροχαία)…+ Ανδρέας Κοτζαμουράτογλου…’’.

Τέτοιες προσπάθειες που πραγματοποιούνται πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, γιατί η εθελοντική προσπάθεια είναι εκείνη που κάνει ‘’θαύματα’’.

Μπράβο στο τοπικό συμβούλιο της Νικόπολης για ότι έχει πραγματοποιήσει, αλλά και για όλα εκείνα που θα ακολουθήσουν.

Προηγούμενο Άρθρο

‘’Μια προσπάθεια γεννημένη από παιδιά… για παιδιά με αγάπη’’ στην Αγ. Κυριακή Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Συγκλονιστική μαρτυρία του Σάββα Λώλου για τη γενοκτονία των Ποντίων όπως την έζησε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...