Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:14

Τον ”καθάρισε” τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο 98ο ο Κερκυραίος διαιτητής

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κερκυραίος διαιτητής κ. Καββαδίας σφύριξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων δίνοντάς του την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 2-2, στέλνοντας τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο τοπικό, καθώς πλέον οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν τερμάτισαν οριστικά.

Η ομάδα της Πρέβεζας αν και βρέθηκε να χάνει από το 38ο λεπτό μετά το τέρμα που σημείωσε ο Κοτζατίσογλου, ωστόσο παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένα να πάρουν το παιχνίδι.

Η αρχή έγινε με την ισοφάριση σε 1-1 από τον Τσολακίδη στο 63ο λεπτό, δείχνοντας ότι η ομάδα της Πρέβεζας, έχει τη δύναμη να κερδίσει το παιχνίδι.

Όμως ένα φάουλ σε παίκτη του ΠΑΣ στο 70ο λεπτό ήταν η αρχή της καταστροφής του.

Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητών με αποτέλεσμα, ο διαιτητής του αγώνα να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Τσάπι και τον γενικό αρχηγό Ντίνο Τσόκο από πλευράς ΠΑΣ Πρέβεζα και τον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από 5 σχεδόν λεπτά, με τους γηπεδούχους να μη το βάζουν κάτω και να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το δικαίωμα να ελπίζουν σε παραμονή.

Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 74ο λεπτό με τον Κωσταμένα, όπου παίκτες και πάγκος του ΠΑΣ έγιναν ένα για να πανηγυρίσουν το τέρμα.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα έπαιρνε τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς της νίκης στο 98ο ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Τσιαρσιώτη να ισοφαρίζει σε 2-2.

Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του με όσους ήταν μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός να ”ορμάνε” στον διαιτητή, τον οποίο φύλαξαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαιτητής σε εκείνο το σημείο απέβαλε τόσο τον προπονητή, όσο και τον βοηθό του ΠΑΣ Πρέβεζα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Πρέβεζα: Κιόσγια, Βασιλείου, Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας, Κάγια, Τσολακίδης, Φερεντίνος, Τσάπι, Κωσταμένας, Σιδέρης.

Αστέρας Καληράχης: Βίδρας, Κοτζατίσογλου, Κωστούλας, Αλεξανδρής, Μποζιάρας, Σάλλας, Στεργιόπουλος, Μπαλίτσας, Λιάκος, Τσακνάκης, Ματούλας.

Διαιτήτης: Καββαδίας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σερίφης, Μιχάλας (Κέρκυρας)

Προηγούμενο Άρθρο

Live Score Γ’ Εθνική – 5ος όμιλος (11η αγωνιστική)

Επόμενο Άρθρο

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στον Ποσειδώνα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...