Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:01

Τι κοινό είχαν τα παιχνίδια Λούρος – ΠΑΣ Πρέβεζα και Λούρος – Πάργα (Δείτε τα βίντεο)

Όταν ο δημοσιογράφος δεν έχει τις απαραίτητες υποδομές σε ένα γήπεδο για να κάνει την δουλειά του, τότε τα ευτράπελα που μπορεί να γίνουν είναι πολλά.

Όπως από το να ακουστούν τα ”γαλλικά” φιλάθλων σε απευθείας μετάδοση ή να διακοπή η μετάδοση λόγω…σεσουάρ.

Πάντως δεν ξέρουμε αν είναι τυχαία τα δύο παραπάνω περιστατικά, αλλά και τα δύο έγιναν στο ίδιο γήπεδο που δεν είναι άλλο από το δημοτικό γήπεδο του Λούρου Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Πρέβεζα και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ακούστηκαν ”γαλλικά” φιλάθλου σε άλλον φίλαθλο, ”γαλλικά” που ακούστηκαν σε απευθείας μετάδοση.

Ακούστε τα:

Στο δεύτερο παιχνίδι και πάλι στο ίδιο γήπεδο, και ενώ ο αγώνα μεταξύ Θρίαμβο Λούρου και Απόλλων Πάργας ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση σταμάτησε.

Όταν αναζητήθηκε η αιτία της διακοπής, ο λόγος ήταν απλός. Παίκτης ο οποίος είχε βγει ως αλλαγή έκανε μπάνιο στα αποδυτήρια και χρειάστηκε να βάλει ένα σεσουάρ προκειμένου να στεγνώσει τα μαλλιά του.

Η μοναδική πρίζα των αποδυτηρίων ήταν εκείνη που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να φτάσει ρεύμα μέσω μπαλαντέζας (200μ.) στις κερκίδες προκειμένου να γίνει η μετάδοση του αγώνα.

Είναι φαίνεται πολύ δύσκολη στην Δημοτική αρχή να βάλει μία παροχή ρεύματος στις κερκίδες προκειμένου εμείς οι δημοσιογράφοι να κάνουμε την δουλειά σωστά.

Ωστόσο το κοινό των δύο παραπάνω αγώνων ήταν ότι και τα δύο έληξαν 0-0.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Οι καλύτερες φάσεις και τα κλικ του αγώνα Θρίαμβος Λούρου – Απόλλων Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Κόκκαλης: Ένας τζέντλεμαν των γηπέδων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...