Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:33

Τις ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Nικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος

Με τον όρθρο και την αρχιερατική θεία λειτουργία κορυφώθηκε ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο Ναό της Πρέβεζας.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με τον πανηγυρικό εσπερινό και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τους πιστούς να κατακλύζουν το Ναό προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο, ο οποίος μετά το τέλος της λειτουργίας δέχτηκε τις ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ταξίδεψαν στην Πρέβεζα οι Μητροπολίτες Ηλείας Αθανάσιος και Καστοριάς Καλλίνικος, οι οποίοι εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στον κ.Χρυσόστομο κάνοντας αναφορά στο βίο και τη δράση του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν και αντάλλαξε ευχές με τον καθέναν και την κάθε μία ξεχωριστά.

Τα χρόνια πολλά στον Μητροπολίτη είπαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η ακρίβεια πονοκεφαλιάζει την κυβέρνηση και ψάχνει άμεσες λύσεις – Αρχίζουν έλεγχοι στα σούπερ μάρκετ

Επόμενο Άρθρο

Νίκη για τις νεάνιδες της Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...