Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 5:46

Τις δομές Υγείας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ενόψει των Χριστουγέννων (video-pics)

Τις δομές υγείας της Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, για να δώσει ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το Νοσοκομείο Πρέβεζας, εκεί όπου τον υποδέχθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κατερίνα Αραβανή.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους του Νοσοκομείου δίνοντας ευχές, γλυκά και από ένα ημερολόγιο της Μητρόπολης στους ασθενείς ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

Ο κ. Χρυσόστομος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ στο τέλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα του Νοσοκομείου, υποσχόμενος την πλήρη στήριξή του.

 

Επόμενος σταθμός ήταν ο ξενώνας Ψυχαργώς στην Πρέβεζας, εκεί όπου τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το προσωπικό, αλλά και οι ένοικοι, ενώ ο Βασίλης ένας ένοικος του ξενώνα, έπαιξε με την κιθάρα του τραγούδια για να δεχθεί το χειροκρότημα όλων.

Τελευταίος σταθμός το Γηροκομείο Πρέβεζας, εκεί όπου τον σεβασμιώτατο τον υποδέχθηκε ο πατήρ Δημήτριος Γκοαραγκούνης, το προσωπικό και οι 19 ένοικοί τους, όπου ανυπομονούσαν να τον δουν.

Προηγούμενο Άρθρο

Αρνητικές γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος για δύο αιολικούς σταθμούς στη Θεσπρωτία

Επόμενο Άρθρο

Τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου πήρε ένα βρέφος που ήταν μέσα σε θερμοκοιτίδα (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...